Ferdighus | 3-soverom | Rubiks | Hedalm Anebyhus

Rubiks

Et moderne hus med rene linjer og luftige, gode rom. Den åpne stue- og kjøkkenløsningen i husets 2. etasje gir god utsikt, og har utgang fra spisestue til balkong. Sentralt i den 41,5 m² store kombinerte spisestuen/stuen er det plassert et ildsted som vil gi lun hygge på kalde og mørke dager. Hovedsoverommet ligger i tilknytning til oppholdsrommet og har eget walk-in closet og bad.

I 1. etasje finner du husets ungdomsdel med 3 soverom og egen TV-stue med utgang til hage. Her er det også god bodplass, bad og eget vaskerom. Rubiks er et hus med store muligheter. Eventuell carport kan blant annet integreres i tilknytning til huset og samtidig utvide balkongen/takterrassen. Huset er moderne og praktisk for en aktiv barnefamilie, og har gode muligheter for både felles hygge og alenetid.

Detaljer
Boligareal (P-ROM): 163 m2
Bruksareal (BRA): 175 m2
Bebygd areal (BYA): 110 m2
Soverom: 4
Etg: 2
Tomtetype: Flat
Kontakt meg angående denne boligen

Fyll ut opplysningene nedenfor. Vårt nærmeste salgskontor kontakter deg for en uforpliktende prat så fort som mulig, innen 24 timer.

Ved å sende inn skjemaet godtar jeg at Hedalm Anebyhus lagrer mine personopplysninger, slik at de kan svare på min henvendelse.

Ønsker du mer informasjon om hvordan vi håndterer personopplysninger og hvordan data lagres, les vår Personvernerklæring og våre innstillinger for Informasjonskapsler

Filter

Soverom

Etasjer

Tomtetype

Størrelse

Hustype

Annet