• Hedalm Anebyhus Apollis fastpris hus banner 2020 1
  • Hedalm Anebyhus Apollis fastpris hus banner 2020 5
  • Hedalm Anebyhus Apollis fastpris hus banner 2020 6
  • Hedalm Anebyhus Apollis fastpris hus banner 2020 7
  • Hedalm Anebyhus Apollis fastpris hus banner 2020 8
  • Hedalm Anebyhus Apollis fastpris hus banner 2020 3
  • Hedalm Anebyhus Apollis fastpris hus banner 2020 4

Apollis

Moderne og spennende 2-planshus med carport og stor balkong.

Et moderne hus med carport og utvendig sportsbod. Inngangen ligger i ly av carporten, og fører inn til et romslig entréparti hvor tre soverom og bad/vaskerom venter deg i første etasje. I andre etasje finner du en åpen stue med utgang til en stor balkong, som blir et fint uterom i forlengelse av stuen. I andre enden finner du kjøkken med plass til spisebord, samt WC og bod. Dette er et lyst og spennende hus for deg som ønsker et moderne hus med særpreg.

Apollis er en husmodell du ikke kan endre/tilpasse. Slik holder vi kostnadene nede uten at det går på bekostning av kvaliteten. Alt er ferdig og huset leveres nøkkelferdig over støpt plate. Huset leveres med 2 strøk systembehandlet dekkende malt kledning.

Detaljer
Boligareal (P-ROM): 99 m2
Bruksareal (BRA): 108 m2
Bebygd areal (BYA): 95 m2
Soverom: 3
Fastpris fra kr: 2 968 000*

* Eks. frakt. Prisen reguleres etter gjeldende byggekostnadsindeks.

Kontakt meg angående denne boligen

Fyll ut opplysningene nedenfor. Vårt nærmeste salgskontor kontakter deg for en uforpliktende prat så fort som mulig, innen 24 timer.

Ved å sende inn skjemaet godtar jeg at Hedalm Anebyhus lagrer mine personopplysninger, slik at de kan svare på min henvendelse.

Ønsker du mer informasjon om hvordan vi håndterer personopplysninger og hvordan data lagres, les vår Personvernerklæring og våre innstillinger for Informasjonskapsler

 
    Ved å sende inn skjemaet godtar jeg at Hedalm Anebyhus lagrer mine personopplysninger, slik at de kan sende meg løpende informasjon på e-post.