Ferdighus | 4-soverom | Haneborg | Hedalm Anebyhus

Haneborg

Et nostalgisk og herskapelig hus med lyse og romslige løsninger. Fra et stort overbygd inngangsparti kommer du inn i en stor og luftig hall med tilgang til kjøkken, egen bod, garderobe og bad. Badet har integrert vaskerom, der vaskemaskin kan skjules bak skyvedører. Fra den luftige stuen er det direkte utgang til overbygd uteplass slik at huset har gjennomlys fra inngang til stuens uteplass. Et stort og praktisk kjøkken med mulighet for kokeøy ligger i vinkelløsning fra stue og spisestue.

I 2. etasje på Haneborg finner du 4 store soverom, bod og et romslig bad med plass for badekar. Loftstuen med skråhimling, sidevindu i utbygget og buevindu over dobbel balkongdør gir mye lys, og inviterer til hyggelige stunder for liten og stor. Dette er et virkelig flott og romslig hus med herskapelig preg som skapt for hjemmekos med hele familien.

Detaljer
Boligareal (P-ROM): 210 m2
Bruksareal (BRA): 218 m2
Bebygd areal (BYA): 141 m2
Soverom: 4
Etg: 2
Tomtetype: Flat
Kontakt meg angående denne boligen

Fyll ut opplysningene nedenfor. Vårt nærmeste salgskontor kontakter deg for en uforpliktende prat så fort som mulig, innen 24 timer.

Ved å sende inn skjemaet godtar jeg at Hedalm Anebyhus lagrer mine personopplysninger, slik at de kan svare på min henvendelse.

Ønsker du mer informasjon om hvordan vi håndterer personopplysninger og hvordan data lagres, les vår Personvernerklæring og våre innstillinger for Informasjonskapsler

Filter

Soverom

Etasjer

Tomtetype

Størrelse

Hustype

Annet