Ferdighus | 4-soverom | Castor | Hedalm Anebyhus

Castor

Et spennende hus med en form som viderefører funksjonalismens klare linjer. Store vinduer gir huset et luftig inntrykk. Et overbygd inngangsparti tar deg via vindfanget direkte inn til en åpen stue- og kjøkkenløsning, der du kan gå rett inn med handleposer. Rett inn til venstre ligger bad/vaskerom, og soverommet nede kan enkelt gjøres om til TV-stue, kontor eller bibliotek dersom det er mer behov for det.

2. etasje har stue, bad og 3 soverom, der det ene har walk-in closet og, i likhet med stua, utgang til balkong med overbygg. Husets inndeling er en god løsning for barnefamilier med oppholdsrom og kjøkken i 1. etasje og sovedel med TV-stue eller lekerom i husets 2. etasje.

Detaljer
Boligareal (P-ROM): 167 m2
Bruksareal (BRA): 172 m2
Bebygd areal (BYA): 122 m2
Soverom: 4
Etg: 2
Tomtetype: Flat
Kontakt meg angående denne boligen

Fyll ut opplysningene nedenfor. Vårt nærmeste salgskontor kontakter deg for en uforpliktende prat så fort som mulig, innen 24 timer.

Ved å sende inn skjemaet godtar jeg at Hedalm Anebyhus lagrer mine personopplysninger, slik at de kan svare på min henvendelse.

Ønsker du mer informasjon om hvordan vi håndterer personopplysninger og hvordan data lagres, les vår Personvernerklæring og våre innstillinger for Informasjonskapsler

Filter

Soverom

Etasjer

Tomtetype

Størrelse

Hustype

Annet