• Hedalm Anebyhus Melbos fastpris hus banner 2020 1
  • Hedalm Anebyhus Melbos fastpris hus banner 2020 4
  • Hedalm Anebyhus Melbos fastpris hus banner 2020 5
  • Hedalm Anebyhus Melbos fastpris hus banner 2020 6
  • Hedalm Anebyhus Melbos fastpris hus banner 2020 7
  • Hedalm Anebyhus Melbos fastpris hus banner 2020 2
  • Hedalm Anebyhus Melbos fastpris hus banner 2020 3

Melbos

Meget innholdsrik bolig over to etasjer med store rom

Melbos har alle kvaliteter som familien leter etter. Den store og romslige stuen med åpen kjøkkenløsning gjør dette til selve hjertet i boligen. Her kan du slappe av foran peisen, invitere til filmkvelder eller arrangere store selskap. Overetasjen består av 3 store soverom og en veldig praktisk loftstue hvor barna kan få sin egen tv-stue.

Entreen er romslig og bygd for å takle hektiske hverdager. Sportsboden er stor nok til å romme at fra sportsutstyr til egen arbeids- og snekkerbenk.

Melbos er en husmodell du ikke kan endre/tilpasse. Slik holder vi kostnadene nede uten at det går på bekostning av kvaliteten. Alt er ferdig og huset leveres nøkkelferdig over støpt plate. Huset leveres med 2 strøk systembehandlet dekkende malt kledning.

Detaljer
Boligareal (P-ROM): 117 m2
Bruksareal (BRA): 124 m2
Bebygd areal (BYA): 151 m2
Soverom: 3
Fastpris fra kr: 5 608 000*

* Eks. frakt. Prisen reguleres etter gjeldende byggekostnadsindeks.

Kontakt meg angående denne boligen

Fyll ut opplysningene nedenfor. Vårt nærmeste salgskontor kontakter deg for en uforpliktende prat så fort som mulig, innen 24 timer.

Ved å sende inn skjemaet godtar jeg at Hedalm Anebyhus lagrer mine personopplysninger, slik at de kan svare på min henvendelse.

Ønsker du mer informasjon om hvordan vi håndterer personopplysninger og hvordan data lagres, les vår Personvernerklæring og våre innstillinger for Informasjonskapsler

 
    Ved å sende inn skjemaet godtar jeg at Hedalm Anebyhus lagrer mine personopplysninger, slik at de kan sende meg løpende informasjon på e-post.