fbpx
Forside / Åpenhetsloven

Åpenhetsloven

Åpenhetsloven skal fremme virksomheters respekt for grunnleggende menneskerettigheter og anstendige arbeidsforhold i forbindelse med produksjon av varer og levering av tjenester, og sikre allmennheten tilgang til informasjon om hvordan virksomheter håndterer negative konsekvenser for grunnleggende menneskerettigheter og anstendige arbeidsforhold.

Vårt arbeid med menneskerettigheter og anstendige arbeidsforhold er forankret i styret og ledelsen ved deres eierskap til styringsdokumentene som beskriver disse kravene.

Vi ønsker å bidra til respekt for grunnleggende menneskerettigheter og anstendige arbeidsforhold blant annet via tiltak som å nedfelle krav til oss selv, leverandører og underentreprenører i våre etiske retningslinjer, innkjøpsrutiner og kontrakter.

Vi skal foreta aktsomhetsvurderinger av våre leverandører og samarbeidspartnere ut fra en risikovurdering av hvilke risikoutsatte bransjer de er en del av.

Ønsker du nærmere informasjon om vårt arbeid med åpenhetsloven kan du sende en forespørsel til firmapost@hedalm-anebyhus.no. Merk gjerne emnefeltet med «Åpenhetsloven». 
Vi vil svare på henvendelsen så fort som mulig og vanligvis senest innen 3 uker. Vi kan ikke gi ut informasjon som er taushetsbelagt.

Ønsker du å lese redegjørelsen for aktsomhetsvurderingene i henhold til åpenhetsloven, kan du klikke her.

Interessert i våre hus?

Last ned vår huskatalog, og finn ditt fremtidige hjem.

Huskatalog

Interessert i våre hus?

Last ned vår huskatalog, og finn ditt fremtidige hjem.

Huskatalog

Relaterte artikler

Kontaktopplysninger

Har du tomt?

Ved å sende inn skjemaet godtar jeg at Hedalm Anebyhus lagrer mine personopplysninger, slik at de kan svare på min henvendelse.

Ønsker du mer informasjon om hvordan vi håndterer personopplysninger og hvordan data lagres, les vår Personvernerklæring.