Ferdighus | 5-soverom | Alpha | Hedalm Anebyhus

Alpha

Et stort hus med en spennende form og mange vinduer som gir mye lys. Underetasjen består av entré, stue, bod, vaskerom, bad og 4 av husets totalt 5 soverom, og er perfekt for familier med flere barn.

Trappen ligger like innenfor entreen og fører opp til et romslig allrom med åpen stue- og kjøkkenløsning der kjøkkenet ligger i vinkel skjermet fra sofa- og stueområdet. Sentrert mellom den 32,2 m² store stuen og kjøkkenets 30,8 m² er det plassert et ildsted som gir varme og lun stemning, samtidig som det gir et naturlig skille til den åpne løsningens to funksjoner. Etasjen inneholder også gjestetoalett og innebod. Soverommet i 2. etasje har walk-in closet med videre tilknytning til eget bad. Dette er et stort og praktisk hus for storfamilien med mulighet for flere aktiviteter og rom for alenetid.

Detaljer
Boligareal (P-ROM): 230 m2
Bruksareal (BRA): 250 m2
Bebygd areal (BYA): 194 m2
Soverom: 5
Etg: 2
Tomtetype: Flat
Kontakt meg angående denne boligen

Fyll ut opplysningene nedenfor. Vårt nærmeste salgskontor kontakter deg for en uforpliktende prat så fort som mulig, innen 24 timer.

Ved å sende inn skjemaet godtar jeg at Hedalm Anebyhus lagrer mine personopplysninger, slik at de kan svare på min henvendelse.

Ønsker du mer informasjon om hvordan vi håndterer personopplysninger og hvordan data lagres, les vår Personvernerklæring og våre innstillinger for Informasjonskapsler

Filter

Soverom

Etasjer

Tomtetype

Størrelse

Hustype

Annet