• Hedalm Anebyhus Alpha fastpris hus banner 2020 1
  • Hedalm Anebyhus Alpha fastpris hus banner 2020 4
  • Hedalm Anebyhus Alpha fastpris hus banner 2020 7
  • Hedalm Anebyhus Alpha fastpris hus banner 2020 2
  • Hedalm Anebyhus Alpha fastpris hus banner 2020 3

Alpha

Et stort hus med spennende form med mulighet for utleieleilighet.
Underetasjen består av en entre, stue, bod, vaskerom, bad og 3 av husets totalt 5 soverom. Det er også en egen del av første etasje som kan benyttes som utleieleilighet.

Trappen ligger like innenfor entreen og fører opp til et romslig allrom med åpen stue- og kjøkkenløsning der kjøkkenet ligger i vinkel skjermet fra sofa- og stueområdet. Sentrert mellom stue og kjøkken er det plassert et ildsted som varme og lun stemning, samtidig som det gir et naturlig skille til den åpne løsningens to funksjoner. Etasjen inneholder også gjestetoalett og innebod. Soverommet i 2. etasje har walk-in-closet med videre tilknytning til eget bad. Dette er et stort og praktisk hus for storfamilien med mulighet for flere aktiviteter og rom for alenetid.

Alpha leveres nøkkelferdig over støpt plate.

Hedalm Anebyhus Alpha fastpris hus innholdsbanner 2020

Detaljer
Boligareal (P-ROM): 275 m2
Bruksareal (BRA): 279 m2
Bebygd areal (BYA): 155 m2
Soverom: 5
Etg: 2
Tomtetype: Flat, Skrå
Fastpris fra kr: 6 648 000*

* Eks. frakt. Prisen reguleres etter gjeldende byggekostnadsindeks.

Kontakt meg angående denne boligen

Fyll ut opplysningene nedenfor. Vårt nærmeste salgskontor kontakter deg for en uforpliktende prat så fort som mulig, innen 24 timer.

Ved å sende inn skjemaet godtar jeg at Hedalm Anebyhus lagrer mine personopplysninger, slik at de kan svare på min henvendelse.

Ønsker du mer informasjon om hvordan vi håndterer personopplysninger og hvordan data lagres, les vår Personvernerklæring og våre innstillinger for Informasjonskapsler

Filter

Soverom

Etasjer

Tomtetype

Størrelse

Hustype

Annet