• Hedalm Anebyhus Funkis fastpris hus banner 2020 1
  • Hedalm Anebyhus Funkis fastpris hus banner 2020 2
  • Hedalm Anebyhus Funkis fastpris hus banner 2020 5
  • Hedalm Anebyhus Funkis fastpris hus banner 2020 6
  • Hedalm Anebyhus Funkis fastpris hus banner 2020 7
  • Hedalm Anebyhus Funkis fastpris hus banner 2020 8
  • Hedalm Anebyhus Funkis fastpris hus banner 2020 3
  • Hedalm Anebyhus Funkis fastpris hus banner 2020 4

Funkis

Stilren funkisbolig som både kan leveres på flat og skrå tomt

Funkis selges i all hovedsak som en tomannsbolig men kan også kjedes helt opp til 6 enheter. I første etasje kommer du inn i en romslig entre med direkte tilgang til bad/vaskerom. Stuen har åpen kjøkkenløsning og det er rikelig med plass til både spisebord og en koselig TV-krok. Sene sommerkvelder tilbringer du med familie og venner på terrassen med direkte utgang fra stuen.

Med hele 4 rom i overetasjen står du fritt til å benytte alle som soverom eller realisere drømmen om eget hobby/treningsrom.

Funkis er en husmodell du ikke kan endre/tilpasse. Slik holder vi kostnadene nede uten at det går på bekostning av kvaliteten. Alt er ferdig og huset leveres nøkkelferdig over støpt plate. Huset leveres med 2 strøk systembehandlet dekkende malt kledning.

Detaljer
Boligareal (P-ROM): 114 m2
Bruksareal (BRA): 130 m2
Bebygd areal (BYA): 165 m2
Soverom: 4
Fastpris fra kr: 6 188 000*

* Eks. frakt. Prisen reguleres etter gjeldende byggekostnadsindeks.

Kontakt meg angående denne boligen

Fyll ut opplysningene nedenfor. Vårt nærmeste salgskontor kontakter deg for en uforpliktende prat så fort som mulig, innen 24 timer.

Ved å sende inn skjemaet godtar jeg at Hedalm Anebyhus lagrer mine personopplysninger, slik at de kan svare på min henvendelse.

Ønsker du mer informasjon om hvordan vi håndterer personopplysninger og hvordan data lagres, les vår Personvernerklæring og våre innstillinger for Informasjonskapsler

 
    Ved å sende inn skjemaet godtar jeg at Hedalm Anebyhus lagrer mine personopplysninger, slik at de kan sende meg løpende informasjon på e-post.