Om oss | Ferdighus | Hedalm Anebyhus

Om oss

Hedalm Anebyhus fører sine historiske linjer tilbake til 1967. Fra å være svenskeid i starten har bedriften hatt norske eiere siden 1985. Hedalm Anebyhus bygger boliger “ferdighus” som er spesielt utviklet for norske forhold med forankring i norske byggetradisjoner.

I dag

Hedalm Anebyhus har et eget leveransesystem for fabrikkfremstilling av boliger, basert på elementproduksjon fra egen fabrikk på Ilseng utenfor Hamar. Hedalm Anebyhus har et omfattende nett av region-og salgskontorer og samarbeidspartnere rundt om i Norge.

Hovedproduktene

Hedalm Anebyhus fokuserer sterkt på de to hovedproduktene innen ferdighus: eneboliger og prosjektboliger.

Styrken

Med egen produksjon der elementer, takstoler og prekapp produsert innendørs, er Hedalm Anebyhus sikret kvalitetsmessige fordeler. Fabrikkproduksjonen legger dessuten forholdene til rette for en rask fremdrift på byggeplass.

 

ferdighus hedalm anebyhus

 

Med hjerte for din bolig

Dine boligdrømmer – vår stolthet

For de fleste av oss er anskaffelse av bolig den største og mest spennende enkeltinvestering vi gjør i livet. Det er derfor avgjørende at du som kunde skal føle deg trygg på og bli fornøyd med valget av Hedalm Anebyhus som leverandør av din nye bolig. Vi har i snart 50 år bygget boliger over hele landet. Gjennom denne perioden har mye endret seg både når det gjelder boligenes størrelse, form og innhold, samtidig har kravet til kvalitet og leveringssikkerhet stadig blitt høyere. Den beste garantien for å opprettholde og videreutvikle god kvalitet er årelangt og nitidig arbeid med kunder over hele landet.

Ferdige veggelementer

Hedalm Anebyhus skiller seg noe fra de øvrige boligleverandørene i Norge ved at vårt produksjonssystem er basert på ferdige veggelementer. Produksjonen skjer i regulert inneklima og under streng kvalitetskontroll i vår egen fabrikk. Deretter transporteres veggene til byggeplassen sammen med øvrige byggevarer, godt emballert mot fukt og støv. Byggemetoden sikrer rask tetting av huset og dermed et ”friskt bygg” gjennom hele bygge- prosessen. Vi garanterer derfor hus med god kvalitet uansett hvor i landet du ønsker å bo.

Arkitekttegnede hus

Husene i vår katalog er tegnet av erfarne arkitekter med god innsikt i smakfulle detaljer og praktisk familieliv. Det er likevel ingen garanti for at du finner det huset som passer akkurat dine behov, derfor bistår våre arkitekter og ingeniører gjerne med å skape det huset som passer deg og din økonomi. Fleksibilitet er en selvfølge.

Før man velger boligtype er det viktig å tenke nøye gjennom hva familiens behov vil være både på kort og lang sikt. Vår huskatalog inneholder derfor et variert utvalg av boliger i ulike størrelser og form. Deriblant generasjonsboliger og boliger med bi-leilighet eller hybel.

Gjennom 50 år har Hedalm Anebyhus bygget mange varianter som ikke står i vår huskatalog. Under kontakt oss kan du finne ditt nærmeste regionkontor. Våre boligkonsulenter vil kunne fortelle deg hvordan nettopp din husdrøm kan oppfylles.

Bygging av ny bolig innebærer en del papirarbeid. Overlat dette til oss. Vi tar hånd om alle beskrivelser, tegninger og søknader som er nødvendig for å oppfylle lover og regler. Vi bistår også med nødvendig underlag for låne-søknader til Husbank eller andre finansieringsinstitusjoner.

Vi står gjerne til tjeneste med å oppfylle din boligdrøm.

Vi har kompetansen og erfaringen til å gi deg den hjelpen du trenger!

 

Ved å sende inn skjemaet godtar jeg at Hedalm Anebyhus lagrer mine personopplysninger, slik at de kan sende meg løpende informasjon på e-post.