fbpx
Forside / Om oss

Om oss

Nedenfor finner du en oversikt over våre salgskontorer og våre forhandlere.

Det er alltid nærmeste kontor/forhandler hvor du skal bygge som vil behandle og gjennomføre din byggesak.

Les mer om byggeprosessen her. Vi ser frem til å høre fra deg!

Hovedkontor – Hamar

Kontaktinformasjon

Linjeveien 31, 2344 Ilseng

Postboks 4, 2344 Ilseng

62 58 00 00
Kontaktinformasjon

Salgkontakter:

Salgskontor - Follo

Kontaktinformasjon

Salgskontor - Lillehammer

Kontaktinformasjon

Salgskontor - Jessheim

Kontaktinformasjon

Salgskontor - Hamar

Kontaktinformasjon

Forhandlere:

Forhandler - Molde

Kontaktinformasjon

Forhandler - Asker

Kontaktinformasjon

Forhandler - Frekhaug

Kontaktinformasjon

Din boligdrøm – vår stolthet

For de fleste av oss er anskaffelse av bolig den største og mest spennende enkeltinvestering vi gjør i livet. Derfor er det viktig for oss at du skal føle deg trygg og ivaretatt. Vi bærer stolthet i å være leverandør av din nye drømmebolig.

Vi har bygget boliger siden 1967

I mer enn 50 år har vi reist boliger over hele landet. Mye har endret seg i løpet av denne tiden, både når det gjelder boligenes størrelse, form og innhold. Kravet til kvalitet og leveringssikkerhet blir stadig høyere, og det er vi glade for.

Ferdighusene vi leverer er spesielt utviklet for norske forhold, med forankring i norske byggetradisjoner.

Arkitekttegnede ferdighus

Våre hus er tegnet av erfarne arkitekter med innsikt i smakfulle detaljer og praktisk familieliv. Fleksibilitet hos oss er en selvfølge, derfor bistår våre arkitekter og ingeniører gjerne med å skape det huset som passer deg og din økonomi.

Hovedproduktene

Hedalm Anebyhus fokuserer på to hovedprodukter innen ferdighus

Sikrer rask fremdrift på byggeplassen

Hedalm Anebyhus har eget leveransesystem for fremstilling av bolig, basert på elementproduksjon fra egen fabrikk på Ilseng utenfor Hamar. Elementer, takstoler og prekapp produseres innendørs, som sikrer kvalitetsmessige fordeler. Fabrikkproduksjonen legger også til rette for en rask fremdrift på byggeplassen.

Ferdige veggelementer og friskt hus

Hedalm Anebyhus skiller seg noe fra de øvrige boligleverandørene i Norge. Vårt produksjonssystem er basert på ferdige veggelementer. Veggene transporteres til byggeplassen sammen med øvrige byggevarer, godt emballert mot fukt og støv. Byggemetoden sikrer rask tetting av huset og dermed et friskt bygg gjennom hele bygge- prosessen. Vi garanterer derfor hus med god kvalitet uansett hvor i landet du ønsker å bo.

Hva er familiens behov for bolig?

Før man velger boligtype er det viktig å tenke nøye gjennom hva familiens behov vil være, både på kort og lang sikt. Vår huskatalog inneholder derfor et variert utvalg av boliger i ulike størrelser og form. Deriblant generasjonsboliger, og boliger med bi-leilighet eller hybel.

huskatalog på e-post og i postkassa her.

Ferdighus fra Hedalm Anebyhus monteres ved hjelp av kraner som løfter de forskjellige modulene på plass.

Med hjerte for din bolig

Vi sikrer effektiv og sømløs gjennomføring av ditt boligprosjekt med samarbeidspartnere, region- og salgskontorer rundt om i Norge. Under kontakt oss kan du finne ditt nærmeste kontor. Våre boligkonsulenter hjelper deg med å oppfylle husdrømmen.

Vi har kompetanse og erfaring til å hjelpe deg

Bygging av ny bolig innebærer en del papirarbeid. Overlat dette til oss. Vi tar hånd om alle beskrivelser, tegninger og søknader som er nødvendig for å oppfylle lover og regler. Vi bistår også med nødvendig underlag for låne-søknader til Husbank eller andre finansieringsinstitusjoner.

Vi står gjerne til tjeneste med å oppfylle din boligdrøm!

Interessert i våre hus?

Last ned vår huskatalog, og finn ditt fremtidige hjem.

Huskatalog

Kontaktopplysninger

Har du tomt?

Ved å sende inn skjemaet godtar jeg at Hedalm Anebyhus lagrer mine personopplysninger, slik at de kan svare på min henvendelse.

Ønsker du mer informasjon om hvordan vi håndterer personopplysninger og hvordan data lagres, les vår Personvernerklæring.