Ferdighus | 3-soverom | Vario | Hedalm Anebyhus

Vario

Et karakteristisk hus på ett plan med mange variasjonsmuligheter. Inngangspartiet har egen dør til sportsbod og direkte inne i entreen er vaskerom/bad og separat toalett plassert. En åpen stue- og kjøkkenløsning med store, høye vinduer gir mye godt lys. Hovedsoverommet er spesielt stort med sine 26 m² og har tilgang til eget bad med plass til badekar. I den andre enden ligger ytterligere to soverom, samt bad og allrom. Flere utgangsdører gir mulighet til å skape flere hyggelige uterom, hvorav hovedterrassen utenfor stue er delvis overbygget.

Huset kan enkelt tilpasses etter dine behov. Dersom du for eksempel ikke trenger egen seksjon med soverom, men heller ønsker en bi-leilighet er dette fullt mulig. Dette er et spennende hus for enslige, par eller små familier som ønsker individuelt tilpassede løsninger og et moderne og lyst uttrykk.

Detaljer
Boligareal (P-ROM): 146 m2
Bruksareal (BRA): 154 m2
Bebygd areal (BYA): 229 m2
Soverom: 3
Etg: 1
Tomtetype: Flat
Kontakt meg angående denne boligen

Fyll ut opplysningene nedenfor. Vårt nærmeste salgskontor kontakter deg for en uforpliktende prat så fort som mulig, innen 24 timer.

Ved å sende inn skjemaet godtar jeg at Hedalm Anebyhus lagrer mine personopplysninger, slik at de kan svare på min henvendelse.

Ønsker du mer informasjon om hvordan vi håndterer personopplysninger og hvordan data lagres, les vår Personvernerklæring og våre innstillinger for Informasjonskapsler

Filter

Soverom

Etasjer

Tomtetype

Størrelse

Hustype

Annet