Ferdighus | 4-soverom | Orion | Hedalm Anebyhus

Orion

Et særegent hus med spennende form og varierte vinduer, dobbel carport og to terrasser. Egen inngang til vaskerom og sportsbod passer for aktive familier. Etasjens bad og separate wc ligger også i umiddelbar nærhet til entreen. Huset har et stort og romslig allrom der kjøkkenløsningen ligger i en praktisk vinkel som skiller det fra resten av stueområdet. Stuen har godt med plass til både sofa og spiseplass, og et ildsted fungerer som romdeler som enkelt kan forlenges. Store terrassedører med direkte utgang til overbygd uteområde.

Husets 2. etasje har bod, 2 bad og 3 av husets 4 soverom, der det ene har walk-in closet og direkte tilgang til bad med plass til badekar. Stort oppholdsrom gir mange muligheter for storfamilien med barn i alle aldre, med plass til for eksempel lekerom, trimrom eller mediastue. Store vinduer og dører med direkte utgang til delvis overbygd terrasse. Et hus med gode løsninger til familier med både store og små barn, med rom for å vokse.

Detaljer
Boligareal (P-ROM): 214 m2
Bruksareal (BRA): 301 m2
Bebygd areal (BYA): 235 m2
Soverom: 4
Etg: 2
Tomtetype: Flat
Kontakt meg angående denne boligen

Fyll ut opplysningene nedenfor. Vårt nærmeste salgskontor kontakter deg for en uforpliktende prat så fort som mulig, innen 24 timer.

Ved å sende inn skjemaet godtar jeg at Hedalm Anebyhus lagrer mine personopplysninger, slik at de kan svare på min henvendelse.

Ønsker du mer informasjon om hvordan vi håndterer personopplysninger og hvordan data lagres, les vår Personvernerklæring og våre innstillinger for Informasjonskapsler

Filter

Soverom

Etasjer

Tomtetype

Størrelse

Hustype

Annet