Ferdighus | 3-soverom | Libra | Hedalm Anebyhus

Libra

Et arealeffektivt hus med en spennende, moderne fasade der de mange vinduene gir svært mye lys. En god planløsning med direkte tilgang til bod og wc fra entreen, utendørs sportsbod og en åpen stue- og kjøkkenløsning med store vinduer og utgang til delvis overbygget terrasse. Ildsted som kan sees fra både stueløsning og kjøkkenets spisebord gir rom for mye hygge. Husets bad og 3 soverom ligger samlet i den andre enden av huset, og gir plass til både kontor og gjesterom. Dette er en god og rimelig løsning for både enslige, par og små familier, og med alt samlet på én etasje er dette et hus en kan bli gammel i.

Detaljer
Boligareal (P-ROM): 104 m2
Bruksareal (BRA): 115 m2
Bebygd areal (BYA): 143 m2
Soverom: 3
Etg: 1
Tomtetype: Flat
Kontakt meg angående denne boligen

Fyll ut opplysningene nedenfor. Vårt nærmeste salgskontor kontakter deg for en uforpliktende prat så fort som mulig, innen 24 timer.

Ved å sende inn skjemaet godtar jeg at Hedalm Anebyhus lagrer mine personopplysninger, slik at de kan svare på min henvendelse.

Ønsker du mer informasjon om hvordan vi håndterer personopplysninger og hvordan data lagres, les vår Personvernerklæring og våre innstillinger for Informasjonskapsler

Filter

Soverom

Etasjer

Tomtetype

Størrelse

Hustype

Annet