Ferdighus | 4-soverom | Altero | Hedalm Anebyhus

Altero

Små og store vindusflater gir dette huset en spennende fasade med mye lys og god utsikt fra oppholdsrom i både 1. og 2. etasje. Hovedinngangen er i underetasjen der 3 av 4 soverom er lokalisert. Her er det også TV-stue med store panoramavinduer og god veggplass til møblering og plassering av mediautstyr og bokhyller, samt bad med opplegg for vaskemaskin.

Hovedetasjen består av en åpen stue- og kjøkkenløsning, der de store vinduene fra gulv til tak gir et lyst og luftig allrom. Soverommet har walk-in closet og eget bad, samt utgang til balkong. 2. etasje har også separat toalett og flere utganger, der man kan skape hyggelige uterom. Dette er et moderne, men koselig og luftig hus med plass til mange.

Detaljer
Boligareal (P-ROM): 193 m2
Bruksareal (BRA): 209 m2
Bebygd areal (BYA): 155 m2
Soverom: 4
Etg: 2
Tomtetype: Skrå
Kontakt meg angående denne boligen

Fyll ut opplysningene nedenfor. Vårt nærmeste salgskontor kontakter deg for en uforpliktende prat så fort som mulig, innen 24 timer.

Ved å sende inn skjemaet godtar jeg at Hedalm Anebyhus lagrer mine personopplysninger, slik at de kan svare på min henvendelse.

Ønsker du mer informasjon om hvordan vi håndterer personopplysninger og hvordan data lagres, les vår Personvernerklæring og våre innstillinger for Informasjonskapsler

Filter

Soverom

Etasjer

Tomtetype

Størrelse

Hustype

Annet