fbpx
Forside / Aktuelt / Nå får du tak i jubileumskatalogen

Nå får du tak i jubileumskatalogen

Inspirasjon
16. mars 2017

Vi feirer 50 år i 2017! Og det er noe som må feires. Vi har lagt kloke og kreative hoder sammen for å skape fem nye jubileumsmodeller å velge i når du skal bygge drømmehuset. Nå vil vi presentere de nye modellene, og samtidig gi deg, som kunde, litt mer innblikk i Hedalm Anebyhus og vår historie. Få med deg alt i den nye jubileumskatalogen.

Vi er virkelig stolte av å være en av få ferdighusleverandører som kan skilte med så lang fartstid. Med 50 års erfaring og tillit, leverer vi norskproduserte ferdighus bygget på gode råvarer, kunnskap og nøye planlegging.

 

Dette kan du lese om i katalogen

I jubileumskatalogen vil vi gi deg unik og spennende kjennskap til Hedalm Anebyhus sin historie gjennom 50 år i drift. Vi vil fortelle deg om hvordan vi gikk fra å starte opp i 1967 som svenskeide Anebyhus AB, hvordan vi fikk navnet Aneby, hvorfor vi valgte å slå rot på Ilseng i Stange kommune, hvorfor det så mørkt ut for fremtiden i slutten av 60-tallet og ikke minst hvordan vi løste den situasjonen. Videre forteller vi om hvordan vi utviklet oss til salgsselskap, hvordan vi ble 100% norsk og hvor vi er i dag.

Vårt samfunnsengasjement er også en del av vår utvikling og historie, og noe vi har valgt å skrive litt om i jubileumskatalogen.

Vi har lyst å dele vår historie og vi har lyst at du, som er med på å skape ny historie sammen med oss, skal få vite mer om hvor vi kommer fra og hvordan vi har jobbet hardt for å bli det solide selskapet vi er i dag.

For å få Hedalm Anebyhus’ spennende historie, lese om og se flotte interiør og eksteriør bilder av de fem nye jubileumsmodellene; Akseilla, Aksess, Haneborg, Rubiks og Stil, kan du bestille jubileumskatalogen på våre nettsider. Eller du kan plukke med deg et eksemplar dersom du besøker våre salgskontorer og forhandlere.

 

Bestill boligkatalogen her

Interessert i våre hus?

Last ned vår huskatalog, og finn ditt fremtidige hjem.

Huskatalog

Relaterte artikler

Kontaktopplysninger

Har du tomt?

Ved å sende inn skjemaet godtar jeg at Hedalm Anebyhus lagrer mine personopplysninger, slik at de kan svare på min henvendelse.

Ønsker du mer informasjon om hvordan vi håndterer personopplysninger og hvordan data lagres, les vår Personvernerklæring.