Ferdighus | 4-soverom | Aksellia | Hedalm Anebyhus

Aksellia

Et svært romslig hus med moderne funkispreg og mange utganger til fine uteplasser. Med 4 soverom og direkte inngang fra carport til både sportsbod og eget vaskerom, er dette den perfekte boligen for aktive barnefamilier. Med skitne parkdresser, svett treningstøy og tunge handleposer er det godt å vite at dette huset har praktiske og lettvinte løsninger for en travel hverdag. Her er det godt å bo for både store og små.

1. etasje består av en stor stue med store, lyse vinduer og utgang til to overbygde uteplasser samt bod og vaskerom, bad, 1 soverom og husets kjøkken med skyvedør ut til uteplass. Hovedsoverommet er i 2. etasje og har eget bad med badekar. Her finner du også husets «ungdomsavdeling» med stue og 2 store soverom. Den store balkongen/takterrassen er trukket ut over husets inngangsparti og kan nås fra stuen i 2. etasje. Dette er et stort hus for den moderne storfamilien med barn i alle aldre.

Detaljer
Boligareal (P-ROM): 204 m2
Bruksareal (BRA): 217 m2
Bebygd areal (BYA): 178 m2
Soverom: 4
Etg: 2
Tomtetype: Flat
Kontakt meg angående denne boligen

Fyll ut opplysningene nedenfor. Vårt nærmeste salgskontor kontakter deg for en uforpliktende prat så fort som mulig, innen 24 timer.

Ved å sende inn skjemaet godtar jeg at Hedalm Anebyhus lagrer mine personopplysninger, slik at de kan svare på min henvendelse.

Ønsker du mer informasjon om hvordan vi håndterer personopplysninger og hvordan data lagres, les vår Personvernerklæring og våre innstillinger for Informasjonskapsler

Filter

Soverom

Etasjer

Tomtetype

Størrelse

Hustype

Annet