fbpx
Forside / Om oss / En trygg samarbeidspartner

En trygg samarbeidspartner

Mangfold og fleksibilitet

I snart 50 år – siden 1967 – har vi levert hus utviklet for norske forhold. Helt siden starten har vi gjort alt vi kan for å tilfredsstille våre kunders ønsker og behov. Derfor har vi gjennom alle disse årene utviklet et mangfold av gjennomarbeidede husvarianter i vår boligkatalog.

Effektiv produksjon og logistikk

Dagens krav til effektivitet, nøyaktighet og presisjon gjør at mer og mer av vår husproduksjonen skjer i kontrollerte former innendørs. Industrialisert husbygging sikrer kvalitet og gjennomarbeidede løsninger.

Kunden i fokus

Vi har – og har alltid hatt – kunden i fokus. Vi skal følge med i en utvikling som går stadig raskere. Våre løsninger tilpasses et marked i stadig utvikling og endring. Løsningene optimaliseres for moderne industriell produksjon. Dette setter store krav til oss som boligbyggere – samtidig som det gir våre kunder et godt og bredt utvalg av markedstilpassede hustyper.

Vi tilbyr våre kunder en trygg byggeprosess

Det er kostnadskrevende å bygge et nytt hus. Derfor vil du ha det huset du ønsker deg, til avtalt tid og pris.

Egen byggeleder

Når dere har bestemt dere for å bygge og benytter oss som leverandør, får dere en fast byggeleder gjennom hele byggeprosessen. Byggelederen har byggfaglig utdannelse og kompetanse.

Alle tjenester og produkter fra Hedalm Anebyhus skal leveres som avtalt. Dere skal kunne være helt sikre på hva vi tar oss av, hva andre skal ta seg av, og hvem som har ansvaret til enhver tid. Vi er en seriøs utbygger som benytter kontrakter basert på ”Bustadoppføringslova” og Norsk Standard.

Forsikringsgaranti/Økonomisk garanti

Når vi står for oppføringen så stiller vi forsikringsgaranti for riktig utførelse av byggearbeidene.

Befaringer

Når bygget er malingsklart og byggearbeidene er ferdige så tar vi en befaring på huset sammen med deg. Skriftlige protokoller settes opp ved disse befaringene.

Overtakelses- og ettårsbefaringer

Befaring gjennomføres ett år etter overtakelsesforretningen fant sted.

Fem års reklamasjonstid

Reklamasjonstiden er fem år etter overtakelsesforretningen.

Vi kan veiene i systemet

Ikke vær redd for papirmølla. Regelverket i Plan- og Bygningsloven, utfylling av nødvendige dokumenter og søknader kan vi ta oss av.

Interessert i våre hus?

Last ned vår huskatalog, og finn ditt fremtidige hjem.

Huskatalog

Interessert i våre hus?

Last ned vår huskatalog, og finn ditt fremtidige hjem.

Huskatalog

Relaterte artikler

Kontaktopplysninger

Har du tomt?

Ved å sende inn skjemaet godtar jeg at Hedalm Anebyhus lagrer mine personopplysninger, slik at de kan svare på min henvendelse.

Ønsker du mer informasjon om hvordan vi håndterer personopplysninger og hvordan data lagres, les vår Personvernerklæring.