Fornøyd Hedalm-kunde gjennom 20 år – Vi besøkte han på Fagerstrand

30 mar 2022  /  Hedalm Anebyhus

På tettstedet Fagerstrand sør for Nesodden, bor den fornøyde Hedalm-kunden Thomas Engelsen sammen med kona si. Huset i modellen Vario ligger idyllisk til, og har flott utsikt ut mot havna og sjølinjen. Ekteparet har bodd i nærområde i flere år, og gjennom et godt samarbeid med Hedalms byggeleder og dyktige håndverkere fikk de akkurat det huset de ønsket.

“Vi valgte Vario fordi dette ga oss store vinduer mot Oslofjorden med fritt utsyn til Fagerstrand båthavn. Her ser vi danskebåten og Kiel-ferga gå forbi to ganger om dagen” – forteller Thomas fornøyd

“Her har alt gått etter planen, og det har ikke vært noen budsjettoverskridelser ut ifra den fastprisen vi ble enige om. Fastpris betydde at vi hadde et helt eksakt budsjett å gå etter, og det stemte helt på krona” – Thomas Engelsen

 

God dialog med byggeleder og arkitekt

Thomas forteller oss videre at Hedalm Anebyhus var den første husleverandøren han kontaktet da han skulle bygge nytt hus. Etter god kjennskap og erfaring med leverandøren gjennom 20 år, ble det et enkelt valg. Han har gjennom årene bygget flere hus i Fredrikstad-regionen og er svært fornøyd med forholdet til Hedalm som leverandør. Den gode dialogen med byggeleder og arkitekt gjorde at prosessen gikk smertefritt. De gjorde noen få tilvalg ut ifra standardtegningen ved at de kuttet litt på lengden, og la på litt på bredden. Etter disse justeringene passet huset perfekt inn på tomta.

Jeg har kjøpt en del boliger av Hedalm Anebyhus gjennom årene og jeg har tenkt til å fortsette med det!

 
    Ved å sende inn skjemaet godtar jeg at Hedalm Anebyhus lagrer mine personopplysninger, slik at de kan sende meg løpende informasjon på e-post.