fbpx
Forside / Aktuelt / Fornøyd Hedalm-kunde gjennom 20 år – Vi besøkte han på Fagerstrand

Fornøyd Hedalm-kunde gjennom 20 år – Vi besøkte han på Fagerstrand

Nyheter
30. mars 2022
På tettstedet Fagerstrand sør for Nesodden, bor den fornøyde Hedalm-kunden Thomas Engelsen sammen med kona si. Huset i modellen Vario ligger idyllisk til, og har flott utsikt ut mot havna og sjølinjen. Ekteparet har bodd i nærområde i flere år, og gjennom et godt samarbeid med Hedalms byggeleder og dyktige håndverkere fikk de akkurat det huset de ønsket.
“Vi valgte Vario fordi dette ga oss store vinduer mot Oslofjorden med fritt utsyn til Fagerstrand båthavn. Her ser vi danskebåten og Kiel-ferga gå forbi to ganger om dagen” – forteller Thomas fornøyd
“Her har alt gått etter planen, og det har ikke vært noen budsjettoverskridelser ut ifra den fastprisen vi ble enige om. Fastpris betydde at vi hadde et helt eksakt budsjett å gå etter, og det stemte helt på krona” – Thomas Engelsen

God dialog med byggeleder og arkitekt

Thomas forteller oss videre at Hedalm Anebyhus var den første husleverandøren han kontaktet da han skulle bygge nytt hus. Etter god kjennskap og erfaring med leverandøren gjennom 20 år, ble det et enkelt valg. Han har gjennom årene bygget flere hus i Fredrikstad-regionen og er svært fornøyd med forholdet til Hedalm som leverandør. Den gode dialogen med byggeleder og arkitekt gjorde at prosessen gikk smertefritt. De gjorde noen få tilvalg ut ifra standardtegningen ved at de kuttet litt på lengden, og la på litt på bredden. Etter disse justeringene passet huset perfekt inn på tomta.

Jeg har kjøpt en del boliger av Hedalm Anebyhus gjennom årene og jeg har tenkt til å fortsette med det!

Interessert i våre hus?

Last ned vår huskatalog, og finn ditt fremtidige hjem.

Huskatalog

Relaterte artikler

Kontaktopplysninger

Har du tomt?

Ved å sende inn skjemaet godtar jeg at Hedalm Anebyhus lagrer mine personopplysninger, slik at de kan svare på min henvendelse.

Ønsker du mer informasjon om hvordan vi håndterer personopplysninger og hvordan data lagres, les vår Personvernerklæring.