fbpx
Forside / Aktuelt / Hus med utleiedel

Hus med utleiedel

Inspirasjon
20. oktober 2017

Det å realisere husdrømmen er stort, og det er mange ting å ta stilling til. En av de største tingene er hvilken hustype du skal velge. Dersom du velger enebolig, skal du da bygge med eller uten utleiedel, eller kanskje du skal gå for tomannsbolig? For å hjelpe deg litt har vi sett på noen av fordelene med å bygge ferdighus med utleiedel.

Hus med utleiedel-alpha

Fordeler med utleiedel

• Utleieleilighet kan øke verdien på huset.
• Kan gjøre banken mer villig til å gi deg høyere lån.
• Ideell «førstegangs leilighet» for dine unge voksne barn.
• Det koster mindre å bygge én tomannsbolig enn to eneboliger.

Går man for tomannsbolig har man mange valg, både med tanke på utleie, eller at man kan seksjonere boligen for salg i fremtiden. Hedalm Anebyhus tilbyr en rekke elegante, smarte og moderne prosjektboliger for enhver smak. Se våre prosjektboliger her.

Kan gi deg skattefrie inntekter

Dersom du bygger enebolig eller tomannsbolig, som du selv skal bo i, og leier ut mindre enn halvparten av din bolig, vil utleieinntektene kunne inntjenes skattefritt i mange tilfeller.
Utleieinntektene vil også være skattefrie dersom hele eller en større del av boligen leies ut for inntil 20 000 kroner i inntektsåret. Les mer om skatteregler vedrørende utleie her.

Hus som kan bygges med utleiedel

Vi har flere ferdighus typer som er ideelle med tanke på utleiedel eller utleieleilighet.

Rosendal med utleiedel er et klassisk trehus over tre etasjer som har plass for både storfamilien og ekstra leietakere. I underetasjen finner du en separat boenhet med egen inngang, som er perfekt for utleie.

utleiedel ferdighus

Et annet eksempel er Vario, et karakteristisk ettplanshus i moderne funkisstil. Vario passer til plane tomter og kan enkelt tilpasses etter dine behov. Det er fullt mulig å få egen bi-leilighet til denne modellen.

hus med utleiedel Vario

Du kan lese mer om Rosendal, Vario, og alle våre andre ferdighus typer her.

Med hjerte for din bolig gjennom 50 år

Hedalm Anebyhus har siden 1967 levert fleksible kvalitetshus spesielt tilpasset norske forhold. Med over 50 års erfaring og tillit leverer vi norskproduserte boliger bygget på gode råvarer, kunnskap og nøye planlegging. Vi følger deg gjennom hele byggeprosessen.

Dersom hustypene som blir presentert i katalogene og på nett ikke er 100 % prosent riktig for deg, har vi har arkitekter og ingeniører som kan hjelpe. Sammen skaper vi ditt drømmehus! Enten du velger et av våre ferdighus eller en mer fleksibel løsning, gir vi deg god kvalitet og rask levering.

Kontakt oss, så hjelper vi deg oppfylle din boligdrøm!

Klikk her for å se oversikt over nærmeste kontor/forhandler.

Interessert i våre hus?

Last ned vår huskatalog, og finn ditt fremtidige hjem.

Huskatalog

Relaterte artikler

Kontaktopplysninger

Har du tomt?

Ved å sende inn skjemaet godtar jeg at Hedalm Anebyhus lagrer mine personopplysninger, slik at de kan svare på min henvendelse.

Ønsker du mer informasjon om hvordan vi håndterer personopplysninger og hvordan data lagres, les vår Personvernerklæring.