fbpx
Forside / Aktuelt / Hedalm Anebyhus inviterer til konferanse – Småhus i Stor-Oslo 2024

Hedalm Anebyhus inviterer til konferanse – Småhus i Stor-Oslo 2024

Nyheter
15. desember 2023

Sitter du med et boligprosjekt, men utviklingen har stoppet opp? Sliter du med å realisere byggedrømmen? Hedalm Anebyhus, sammen med Huseiernes Landsforbund, Eika, FundingPartner, Coedx Advokat og Husbanken, har gleden av å invitere deg til vår årlige konferanse «Småhus i Stor-Oslo 2024»!

Les mer og bestill billetter her

Hvem passer konferansen for?

Konferansen er skreddersydd for utbyggere og fagfolk som spesialiserer seg innen utvikling av småhus – som eksempelvis eneboliger, rekkehus, og flermannsboliger over to og tre plan – i Oslo og nærliggende områder. Vårt program fokuserer på de nyeste trendene, bærekraftige praksiser og innovative løsninger i småhusbygging.

Hva vil jeg sitte igjen med?

Dagen begynner kl. 09:00 og strekker seg til 15:00, og inkluderer en deilig lunsj hvor deltakerne kan dele nyttig innsikt og erfaring, og knytte verdifulle kontakter. Gjennom konferansen vil du ha muligheten til å møte bransjeeksperter, diskutere aktuelle utfordringer, og utforske nye muligheter i småhusmarkedet. På seminaret vil du høre fra folk som Jan Ludvig Andreassen (Eika), Geir Atle Bore (FundingPartner), Morten Meyer (Huseiernes Landsforbund), Cecilie Skog, Ninja Roede (Codex Advokat Oslo), Tor W. Christensen og Heidi Noodt (Husbanken) – og selvfølgelig Stian Sandermoen (Hedalm Anebyhus).

Vi vil blant annet ta deg gjennom:

  • Bærekraftige boligkonsepter
  • Finansieringsmuligheter og låneordninger
  • Utfordringer knyttet til bolig- og regionspolitikk
  • Hvordan navigere reguleringsplaner og rekkefølgebestemmelser
  • Motivasjon i hverdagen – hvordan styrke laget og oppnå mål

Dette arrangementet er ikke bare en konferanse; det er en plattform for nettverksbygging, kunnskapsutveksling og strategisk planlegging for fremtiden. Merk datoen 6. februar 2024 i kalenderen allerede i dag, og bli med oss på en dag med inspirerende foredrag, verdifulle nettverksmuligheter og innsikt i fremtidens småhusbygging.

Les mer og bestill billetter her

Vi gleder oss til å se deg på Småhus i Stor-Oslo 2024!

Interessert i våre hus?

Last ned vår huskatalog, og finn ditt fremtidige hjem.

Huskatalog

Relaterte artikler

Kontaktopplysninger

Har du tomt?

Ved å sende inn skjemaet godtar jeg at Hedalm Anebyhus lagrer mine personopplysninger, slik at de kan svare på min henvendelse.

Ønsker du mer informasjon om hvordan vi håndterer personopplysninger og hvordan data lagres, les vår Personvernerklæring.