fbpx
Forside / Velkommen til Småhus i Stor-Oslo 2024!

Velkommen til Småhus i Stor-Oslo 2024!

Sitter du med et boligprosjekt, men utviklingen har stoppet opp? Sliter du med å realisere byggedrømmen? Leter du etter nye, innovative og bærekraftige løsninger for småhusbebyggelse? Vi i Hedalm Anebyhus har gleden av å invitere deg til vår årlige konferanse Småhus i Stor-Oslo 2024!

Hjertelig velkommen til Rosenholm Campus på Kolbotn 6. februar 2024.

Sted: Rosenholm Campus, Kolbotn
Tid: Tirsdag 6. februar, kl 9:00 – 15:00
Servering: Lunsj

Hvem passer konferansen for?

Konferansen er skreddersydd for utbyggere og fagfolk som spesialiserer seg innen utvikling av småhus – som eksempelvis eneboliger, rekkehus, og flermannsboliger over to og tre plan – i Oslo og nærliggende områder. Vårt program fokuserer på de nyeste trendene, bærekraftige praksiser og innovative løsninger i småhusbygging.

Hva vil jeg sitte igjen med?

Dagen begynner kl. 09:00 og strekker seg til 15:00, og inkluderer en deilig lunsj hvor deltakerne kan dele nyttig innsikt og erfaring, og knytte verdifulle kontakter. Gjennom konferansen vil du ha muligheten til å møte bransjeeksperter, diskutere aktuelle utfordringer, og utforske nye muligheter i småhusmarkedet.

Bli med oss på en dag med inspirerende foredrag, verdifulle nettverksmuligheter og innsikt i fremtidens småhusbygging. Vi ser frem til å se deg på Småhus i Stor-Oslo 2024!

Hvordan kommer jeg meg til Rosenholm Campus?

Rosenholm Campus ligger 500m fra togstasjonen Rosenholm. Alternativt med bil er det en stor parkeringsplass utenfor hvor du kan stå gratis. Finn beste rute her.

Program for dagen


09:00-09:15: Stian Sandermoen, Daglig leder i Hedalm Anebyhus
Velkommen til Småhus i Stor-Oslo 2024!

09:15-10:00: Jan Ludvig Andreassen, Sjeføkonom i Eika Gruppen
Vår selvdestruktive bolig- og regionspolitikk

10:00-10:15: Kort pause

10:15-10:45: Morten Meyer, Generalsekretær i Huseiernes Landsforbund
Bokostnadene skyter i været. Er den norske boligmodellen i fare?
Vi er et folk av selveiere. 8 av 10 av oss bor i et hjem husholdningen eier selv. Fra 2017 til 2024 er bokostnadene fordoblet. Det vil påvirke folks muligheter til å kjøpe ny bolig og kan over tid true den norske boligmodellen.

10:45-11:05: Geir Atle Bore, Gründer og Daglig leder i Fundingpartner
Hvilke finansieringsmuligheter finnes dersom en ikke oppnår forhåndssalgkravet eller banken krever mer egenkapital?

11:05-11:15: Kort pause

11:15-11:45: Stian Sandermoen, Daglig leder i Hedalm Anebyhus
Bærekraftig boligkonsept for kommunale tilvisningsboliger.
Stian tar oss med i et dypdykk rundt historien til Hedalm, viser frem nye hustyper og gir oss et innblikk i konsepter rundt kommunale tildelingsboliger.

11:45-12:30: Lunsj

12:30-13:00: Tor W. Christensen, Avdelingsdirektør økonomiske virkemidler i Husbanken
Om Husbankens låneordninger v/ Heidi Noodt og Tor W. Christensen
I dette innlegget vil dere høre om de muligheter dere som utbyggere har i Husbanken. Det er stor mangel på utleieboliger i Norge i dag: Husbanken vil også fortelle litt om de mulighetene Husbankens låneordninger kan gi knyttet til utleieboliger.

13:00-13:20: Ninja Roede, Avdelingsleder Entreprise og Partner i Codex Advokat Oslo
Byggesaksbehandling – tips og triks til å navigere i reguleringsplaner og rekkefølgebestemmelser

13:20-13:35: Kort pause

13:35-14:50: Cecilie Skog, eventyrer
Cecilies Verden, tusen fine turer – og én trist! Hold fast i drømmene dine

14:50-15:00: Stian Sandermoen, Daglig leder i Hedalm Anebyhus
Avslutning og takk for i dag!

Foredragsholdere

Morten Andreas Meyer leder forbrukerorganisasjonen Huseierne med nærmere 280.000 medlemmer. Han har politisk erfaring fra både kommunal- og rikspolitikken som varaordfører på Hamar, statssekretær i kommunaldepartementet og statsråd i Moderniseringsdepartementet. Meyer har også omfattende ledererfaring fra næringslivet.

Jan Ludvig Andreassen er sjeføkonom i Eika Gruppen med hovedansvar for overvåking av makroøkonomi i inn-og utland. Han er opptatt av de lange linjer og liker en god debatt. De siste 20 år har han jobbet med makroøkonomiske analyser i blant annet DnB, Alfred Berg og Norges Bank. Han er en aktiv debattdeltaker i aviser og på TV – hvor han ofte kommenterer den løpende økonomiske utviklingen. Andreassen er utdannet samfunnsøkonom fra Universitetet i Oslo.

Cecilie Skog er en norsk eventyrer, polfarer, fjellklatrer, forfatter og TV-personlighet. Hun er den eneste kvinnen i verden som har nådd både «de tre polene»; Nordpolen, Sydpolen og Mount Everest og toppen av det høyeste fjellet på hvert kontinent; Seven Summits. Skog er utdannet sykepleier, og har studert friluftsliv ved Høgskulen i Volda. Hun har flere års erfaring som fjellfører i inn- og utland og har jobbet som både brefører og breinstruktør.

Ninja Roede er partner i Codex Advokat og leder av vår avdeling for entreprise. Hun har omfattende prosedyreerfaring og solid kompetanse innen sivilprosess. Ninja Roede arbeider hovedsakelig med eiendomsrettslige problemstillinger, herunder avhendingsrett, eiendomstransaksjoner, mangler ved bolig, husleie- og eierseksjonsrett, håndverkertjenester, plan- og bygningsrett, generell kontraktsrett, samt sivilprosess.

Geir Atle Bore er gründer og daglig leder i FundingPartner, som tilbyr lån til små og mellomstore bedrifter med penger fra vanlige investorer. Han begynte karrieren i McKinsey, etterfulgt av Goldman Sachs, før han returnerte til McKinsey. Bore har en bachelorgrad i økonomi fra NHH og en MBA fra Darden School of Business i Virginia, USA. Frem til i sommer ledet han også Norsk Crowdfunding Forening (NCF).

Heidi jobber som jurist i Husbanken innenfor de fleste av Husbankens låne- og tilskuddsordninger.

Tor jobber på hovedkontoret til Husbanken, der han leder avdelingen som har ansvar for Husbankens økonomiske virkemidler.

Stian Sandermoen er daglig leder i Hedalm Anebyhus og deler gladelig innsikt fra bransjen.


Interessert i våre hus?

Last ned vår huskatalog, og finn ditt fremtidige hjem.

Huskatalog

Interessert i våre hus?

Last ned vår huskatalog, og finn ditt fremtidige hjem.

Huskatalog

Relaterte artikler

Kontaktopplysninger

Har du tomt?

Ved å sende inn skjemaet godtar jeg at Hedalm Anebyhus lagrer mine personopplysninger, slik at de kan svare på min henvendelse.

Ønsker du mer informasjon om hvordan vi håndterer personopplysninger og hvordan data lagres, les vår Personvernerklæring.