fbpx
Forside / Aktuelt / Vi har rimelige boligtomter på Havnås i Trøgstad

Vi har rimelige boligtomter på Havnås i Trøgstad

Nyheter
19. april 2017

Tomtene ligger i et landlig område i Trøgstad kommune, med delvis utsikt til Grefslisjøen. Tomtene ligger også nær et flott tur og skiterreng.
Trøgstad kommune ligger nord i Østfold fylke, mellom innsjøene Øyeren og Hemnessjøen. Kommunen er 205 km2 stor og har 5300 innbyggere. Det er tre tettsteder i kommunen; kommunesenteret Skjønhaug, Båstad nord i bygda og Havnås i øst. Trøgstad har et allsidig landbruk som bl.a. har medvirket til opprettholdelsen av et meget vakkert kulturlandskap. Ravinelandskapet ved Øyeren er et skattekammer hva gjelder artsrikdom. Turterrenget ligger rett utenfor stuedøra, og muligheten for et allsidig friluftsliv er store. Fiske og jakt er utbredte fritidssyssler.
Trøgstad har tre barneskoler og en ungdomsskole. De fleste av ungdommene går på videregående skole i Askim eller Mysen. Kommunen har full barnehagedekning med tre kommunale og to private barnehager.
Les mer her

 

Interessert i våre hus?

Last ned vår huskatalog, og finn ditt fremtidige hjem.

Huskatalog

Relaterte artikler

Kontaktopplysninger

Har du tomt?

Ved å sende inn skjemaet godtar jeg at Hedalm Anebyhus lagrer mine personopplysninger, slik at de kan svare på min henvendelse.

Ønsker du mer informasjon om hvordan vi håndterer personopplysninger og hvordan data lagres, les vår Personvernerklæring.