fbpx
Forside / Aktuelt / Vi besøkte storfornøyd Hedalm-kunde ute på Veierland

Vi besøkte storfornøyd Hedalm-kunde ute på Veierland

Nyheter
7. september 2021

På den idylliske øya Veierland bygde Kjetil og samboeren sin drømmebolig. Etter å ha brukt mye tid på flere leverandører, samt timevis med surfing og research, kom de over Hedalm Anebyhus. Da tok det ikke lang tid før de bestemte seg for husmodellen Vario. «Fra tegninger og justeringer, til det ferdige huset stod klart for 5 år siden, har prosessen vært forbilledlig» forteller Kjetil fornøyd.

«Det å kjøpe hus til fastpris har vært avgjørende både for oss, og for finansiering i banken. Det var kort og godt en forutsetning» – Kjetil


Veierland ligger like ved Tønsbergfjorden i Færder kommune. Øya har ferjeforbindelse med både Tenvik og Sandefjord. Her bor Kjetil og hans samboer sammen med rundt 150 fastboende sjeler. Gjennom året strømmer det til med sommergjester som får glede av sjarmerende sykkelstier, badestrender og flotte muligheter for bær -og sopp-plukking.

Det var Hedalm Anebyhus som oppfylte drømmen om å bygge parets drømmehus i disse fantastiske omgivelsene.

Vario var midt i blinken for oss

Vario er et karakteristisk hus på ett plan med mange variasjonsmuligheter. En åpen stue- og kjøkkenløsning med store, høye vinduer gir mye godt lys.
Flere utgangsdører gir mulighet til å skape flere hyggelige uterom, hvorav hovedterrassen utenfor stue er delvis overbygget. Dette er et spennende hus for de som ønsker tilpassede løsninger og et moderne og lyst uttrykk.

Det var selve husmodellen som først tiltrakk seg oppmerksomheten, og hvordan huset kunne tilpasses tomten. Paret opplevde samarbeidet med arkitekten hos Hedalm Anebyhus som svært positivt og profesjonelt. De satt seg ned sammen, så på tegninger og justerte helt til huset ble slik de ønsket. Her valgte de å gjennomføre en del tilvalg, som å slå sammen oppholdsrom, kjøkken og stue. Soverommene ble flyttet til skyggesiden av huset, og garasjen fjernet ettersom det ikke er biler på øya. Til slutt justerte de huset slik at det passet perfekt inn på tomten, med riktig avstand til alle nabogrenser.

«Vi ville valgt Hedalm igjen, dersom vi skulle bygget et nytt hus. Både modellen passer oss, og prosessen har vært veldig bra» – Kjetil

Interessert i våre hus?

Last ned vår huskatalog, og finn ditt fremtidige hjem.

Huskatalog

Relaterte artikler

Kontaktopplysninger

Har du tomt?

Ved å sende inn skjemaet godtar jeg at Hedalm Anebyhus lagrer mine personopplysninger, slik at de kan svare på min henvendelse.

Ønsker du mer informasjon om hvordan vi håndterer personopplysninger og hvordan data lagres, les vår Personvernerklæring.