fbpx
Forside / Aktuelt / Rekkehus med veggelementer fra Hedalm Anebyhus

Rekkehus med veggelementer fra Hedalm Anebyhus

Nyheter
4. august 2020

Med en fantastisk utsikt mot Drammensfjorden står nå tre leilighetsblokker og 13 rekkehus klare til innflytting på Åskollen utenfor Drammen. Rekkehusene er montert av Hedalm Anebyhus med prefabrikkerte veggelementer i tre.

Veggelementer i tre

Foto: Sindre Sverdrup Strand, Bygg.no

Boligprosjektet har fått navnet Helleristningen 25, etter en to og en halv meter lang helleristning av en elg. Og selv om ikke flere fortidsminner dukket opp underveis, var det likevel en lang og vanskelig reguleringsprosess før utbyggerne kunne sette spaden i jorda. Ved å bruke Hedalm Anebyhus og prefabrikkerte veggelementer i tre til montering av de 13 rekkehusene, sparte byggherre Brunde Eiendom vesentlig tid på selve byggingen.

Økt lønnsomhet med ferdigelementer

En effektiv bygging med elementer øker lønnsomheten i et byggeprosjekt. Med høy ferdiggrad allerede når materialene ankommer byggeplassen, vil det ta kort tid før både gulv-, vegg- og takelementer er på plass og huset er tett. Redusert byggetid, mindre behov for stillas, færre tunge løft og utendørs arbeid er bare noen av fordelene for en byggherre som velger ferdigelementer. Ferdige veggelementer er dessuten laget med millimeterpresisjon på fabrikk, noe som minsker risikoen for feil. Med kortere byggetid og redusert svinn av byggemateriale reduseres også klimaavtrykket for selve byggeprosessen.

Rekkehusene er utsolgt

De nye boligene ligger i et eneboligpreget område sørøst for Drammen sentrum. Mange av kjøperne bor allerede i nærområdet, og særlig til leilighetene har byggherren siktet seg inn mot en voksen kjøpegruppe på utkikk etter en mindre bolig og et enklere liv uten å måtte forlate det naturnære nabolaget i utkanten av Drammen. Rekkehusene i Helleristningen 25 er over tre plan med takterrasse og hage, og passer godt til familier i etableringsfasen. Alle rekkehusene er allerede utsolgt.

Les mer om prosjektet på bygg.no

Hedalm Anebyhus tilbyr flere typer prosjektboliger som både er arealeffektive og med et tiltalende design. Kontakt et av våre kontorer for en hyggelig prat om hvilke muligheter vi kan tilby.

Interessert i våre hus?

Last ned vår huskatalog, og finn ditt fremtidige hjem.

Huskatalog

Relaterte artikler

Kontaktopplysninger

Har du tomt?

Ved å sende inn skjemaet godtar jeg at Hedalm Anebyhus lagrer mine personopplysninger, slik at de kan svare på min henvendelse.

Ønsker du mer informasjon om hvordan vi håndterer personopplysninger og hvordan data lagres, les vår Personvernerklæring.