fbpx
Forside / Aktuelt / Utsikten i Tvedestrand

Utsikten i Tvedestrand

Nyheter
1. september 2021

– 4 idylliske eneboliger ved sjøen

Mellom Arendal og Risør finner du sørlandsperlen Tvedestrand. Her bygger Hedalm Anebyhus 4 flotte eneboliger like ved sjøen. Utsikten er et etablert boligområde som ligger idyllisk til i havnebyen. Det er kun få minutter gange ned til en flott badestrand og brygge der muligheten for å kjøpe/leie båtplass tilbyr seg. Boligene kan også disponeres etter eget ønske ettersom det full frihet innen boplikt.

De 4 eneboligene heter Skjellerud, Rønningen og Luna (2 stk). De ulike husene er på mellom 120-168 m2 og strekker seg over to plan. Det følger henholdsvis med dobbel- og enkelgarasje til boligene. Boligen Luna har i tillegg en flott balkong i 2. etasje med nydelig sjøutsikt. Grunnmur- og murerarbeid er allerede ferdig, og alle boligene har byggetillatelsen i orden. Selve byggingen antar vi vil begynne i løpet av høsten.

Boligene har adresse Utsikten 76, 74 og 63 A og B. Tomtene er markert med tomteskilt så du kan allerede nå besøke område og se om dette vil bli ditt nye drømmehjem.

 

Skjellerud

Skjellerud er en flott enebolig over to plan som dekker de fleste behov. 1. etasje består av en romslig entre, åpen kjøkken/stue løsning med god plass til hele familien. Det er en stor bod i tilknytning kjøkken som for eksempel kan fungere som oppbevaring eller et spiskammer. Skulle behovet melde seg kan det, ved å sette opp en lettvegg, gjøres plass til et ekstra soverom i 1. etasje.

Når du beveger deg opp trappen til 2. etasje kommer du til en veldig praktisk loftstue. Her kan barna trekke seg tilbake å se på tv eller ha venner på besøk. Et stort bad, med plass til både badekar og dusj, samt 3 store soverom finner du også i 2. etasje. Grunnmur og murerarbeid er ferdiggjort, og du kan allerede nå reise til tomten for å se om dette kan være deres neste drømmehjem. Skulle husholdningen være avhengig av to biler følger det med en dobbelgarasje på 40 m2.

 

Rønningen

Den funksjonelle og hyggelige eneboligen Rønningen er perfekt for barnefamilier. Ved å komme inn fra det overbygde inngangspartiet entrer du en romslig hall hvor du umiddelbart finner en innendørs sportsbod for praktisk lagring og et bad/ vaskerom. Den åpne kjøkkenløsningen i den ene enden gir stuen fine vinkler å jobbe med når det kommer til innredning, og du kan skape flere sosiale sittegrupper i samme rom.

2. etasje består av en loftstue, 3 soverom og et stort bad med plass til badekar. Her er også grunnmur og murerarbeid allerede ferdiggjort, og du kan reise ut til tomten for å ta en titt om dette er deres drømmehjem allerede i dag. Skulle husholdningen være avhengig av to biler følger det med en dobbelgarasje på 40 m2.

 

Luna

Luna er en veldig praktisk og funksjonell bolig. I 1. etasje finner du et stort bad, to romslige soverom og en tv-stue med utgang til terrasse. Skulle behovet melde seg kan det være praktisk å benytte tv-stuen som et soverom eller gjesterom.

Opp trappen til 2. etasje har du en åpen kjøkken/stue løsning, WC, bod samt utgang til en stor og innbydende balkong hvor du kan nyte svale sommerkvelder. Fra balkongen har du også utsikt mot sjøen. Til boligen har du en tilhørende enkelgarasje med god plass til din personbil. Grunnmur og murerarbeid er allerede ferdiggjort, og hvis dette høres ut som boligen for deg, kan du allerede nå reise til tomten for å ta en titt.

 

Last ned prospekt

Se Finn-annonsen her

 

For mer informasjon om boligene kan du kontakte:

Hedalm Anebyhus
v/ Tore Reite Larsen // 91 31 01 65
tore.reite.larsen@hedalm-anebyhus.no

Interessert i våre hus?

Last ned vår huskatalog, og finn ditt fremtidige hjem.

Huskatalog

Relaterte artikler

Kontaktopplysninger

Har du tomt?

Ved å sende inn skjemaet godtar jeg at Hedalm Anebyhus lagrer mine personopplysninger, slik at de kan svare på min henvendelse.

Ønsker du mer informasjon om hvordan vi håndterer personopplysninger og hvordan data lagres, les vår Personvernerklæring.