fbpx
Forside / Aktuelt / Trygg husbygging med Hedalm Anebyhus

Trygg husbygging med Hedalm Anebyhus

Nyheter
28. april 2020

For de aller fleste av oss er det å bygge et splitter nytt hus den største økonomiske investeringen vi noen gang gjør. Da er det helt avgjørende at du kan være trygg på at alle sider ved hele husprosessen gjennomføres på en god måte og at du som kunde blir godt ivaretatt.

 

Hos Hedalm Anebyhus jobber vi hver eneste dag for å unngå at kunder skal havne i konflikt eller ikke få det de er lovet. Det skal ikke skje med kunder som bygger våre hus. La oss fortelle deg litt om hva vi legger vekt på for å få til en trygg og god prosess fra husdrømmen oppstår til nøkkelen står i døren.

For det første får du en lokal kontaktperson fra et Hedalm Anebyhus-kontor som er plassert i ditt geografiske område. Det vil si at kontaktpersonen kjenner området og vet hva som rører seg der. Det kan både dreie seg om ting som tomtevalg, hvordan kommunen vil se på ting som har med byggesaken å gjøre, samt historikk på hva som har vært mulig å få til før. Vi kan selvsagt også papirmølla og bistår deg i alle trinn i søknadsprosessen mot kommunen. Det gir trygghet for deg som kunde og legger et godt grunnlag for en best mulig byggeprosess.

Dessuten har vi alltid kunden i fokus, og når vi følger med i utviklingen i markedet er vi alltid ute etter å se hvordan det kan slå ut for våre kunder. Vi tilpasser oss utvikling og endringer, blant annet ved å optimalisere husbyggingen til moderne og industriell produksjon. Det betyr for eksempel at våre hus er bygget etter elementmetoden. Altså lages elementene ferdig på fabrikk og settes sammen på bygeplass. Det gir en vesentlig forkortet byggetid kontra tradisjonelle byggemåter. Samtidig øker det kvaliteten på husene og bidrar til et bedre miljøregnskap.

Aksess: Et moderne og stilfullt hus med 4 soverom, til fastpris 4.298.000 kr.

Kontroll på byggeprosessen

Vi vet dessuten at mange er bekymret for hvordan de skal klare å holde kontroll på byggeprosessen. Du som kunde har jo ikke nødvendigvis forutsetninger til å ta stilling til alle typer bygningstekniske spørsmål som måtte oppstå eller valg som må tas. Det skjønner vi veldig godt. Det er jo gode grunner til at du ikke har fylt hengeren med materialer og startet byggeprosessen på egenhånd.

For at du som kunde skal være trygg på at byggeprosessen går riktig for seg, gir vi deg faktisk en fast byggeleder som følger deg gjennom hele prosessen. Her snakker vi ikke om den samme kontaktpersonen som hjalp deg når du valgte hus og skrev kontrakt, men om en byggeleder som har byggfaglig utdannelse og kompetanse. Selgeren du forholdt deg til i starten vil imidlertid også kunne bistå deg med hjelp gjennom byggeprosessen.

Romslig stue: I husets 2. etasje i Aksess finner du en stor åpen stue- og kjøkkenløsning med praktiske skyvedører ut til husets store balkong.

Klart definerte roller orden i papirene

Vi er dessuten svært opptatt av at alle tjenester og produkter fra Hedalm Anebyhus skal leveres som avtalt. Det skal ikke være noe som helst tvil om hva vi tar oss av, hva andre skal ta seg av eller hvem som sitter med ansvaret til enhver tid. Vi er opptatt av å være seriøse – det betyr blant annet at alle våre kontrakter er basert på Bustadoppføringslova og Norsk Standard.

Selvsagt håndterer vi også alt av dokumentasjon og papirer som skal være på plass for at dere kan flytte inn og starte livet i det nye huset. Det dreier seg for eksempel om ferdigattest og FDV-dokumentasjon.

PS! Visste du at vi har 20 husmodeller til fastpris? Ferdighusene varierer både i størrelse og arkitektur, og vi er helt sikker på at du finner et hus som passer til din livssituasjon.  Har du en byggeklar tomt, bygger vi faktisk huset til en forhåndsdefinert pris som ikke endrer seg underveis. Det gir alltid en trygghet for deg som kunde, men er spesielt viktig i usikre tider.

Interessert i våre hus?

Last ned vår huskatalog, og finn ditt fremtidige hjem.

Huskatalog

Relaterte artikler

Kontaktopplysninger

Har du tomt?

Ved å sende inn skjemaet godtar jeg at Hedalm Anebyhus lagrer mine personopplysninger, slik at de kan svare på min henvendelse.

Ønsker du mer informasjon om hvordan vi håndterer personopplysninger og hvordan data lagres, les vår Personvernerklæring.