fbpx
Forside / Aktuelt / Tilvalg av prisvinnende interiørdesigner

Tilvalg av prisvinnende interiørdesigner

Nyheter
25. september 2019

Fargevalg og tilvalg til ferdighus

Når vi skulle lansere vår nye fastprisserie ønsket vi  ikke å overlate noe til tilfeldighetene. Interiørdesigner Linda Elmin kom tidlig på banen. Hun har blant annet tatt unike fargevalg til alle ferdighusene våre, samt sett på tilvalg til ferdighus slik at du kan føle deg inspirert.

tilvalg til ferdighus

Linda Elmin er kjent som en av gründerne bak Hviit.no som både er en interiørbutikk på nett og en prisvinnende inspirasjonsblogg. Som interiørdesigner stiller hun høye krav til både kvalitet og design for å kunne skape et tidløst og varig interiør.

 

Skandinavisk formspråk

Alle våre hus er tegnet og produsert i Norge. Linda har en filosofi om å skape funksjonelle og moderne hjem for sine kunder. Hun har et skandinavisk formspråk som passer perfekt til Hedalm Anebyhus.

 

Gjennomtenkte valg

Linda har tatt oppgaven på strak arm og lagt ned mange timer i å ta de rette valgene for Hedalm Anebyhus. Hun har reist rundt til ulike butikker for å ta og føle på produktene. I tillegg til dette har hun også studert plantegningene for alle hus slik at ingenting er overlatt til tilfeldighetene. Linda har et brennende engasjement for interiør og inspirasjon og hennes overordnede mål for dette oppdraget var å gjøre et hus til et hjem. Se og last ned tilvalgsbrosjyren her.

 

Se hele fastprisserien her

Interessert i våre hus?

Last ned vår huskatalog, og finn ditt fremtidige hjem.

Huskatalog

Relaterte artikler

Kontaktopplysninger

Har du tomt?

Ved å sende inn skjemaet godtar jeg at Hedalm Anebyhus lagrer mine personopplysninger, slik at de kan svare på min henvendelse.

Ønsker du mer informasjon om hvordan vi håndterer personopplysninger og hvordan data lagres, les vår Personvernerklæring.