fbpx
Forside / Aktuelt / Stylizimo har gjort fargevalgene på våre kampanjehus

Stylizimo har gjort fargevalgene på våre kampanjehus

Inspirasjon
17. august 2018

 

Vi ba stylisten Nina Holst som driver den anerkjente interiørbloggen Stylizimo om hjelp med fargevalgene til våre nye husmodeller, som frem til 30. november selges til svært gunstige pakkepriser. Her kan du lese om hennes fargevalg.


Kupp på nøkkelferdige hus til faste priser:

FRANKIS – et moderne og spennende 2-planshus med stor vinkelstue og romslige soverom
Pris nøkkelferdig levert: kr 2.500.000,-

APOLLIS – et moderne og spennende 2-planshus med carport og stor balkong.
Pris nøkkelferdig levert: kr 2.250.000,-

LØVIS – et funksjonelt og praktisk 1-planshus med stor stue og åpen kjøkkenløsning.
Pris nøkkelferdig levert: kr 2.000.000,-

Les mer om kampanjen her.


Faste priser – faste farger

En forutsetning for disse faste prisene, er at husene leveres uten noen muligheter for tilvalg eller justeringer. Selv fargevalget vil være satt. Både eksteriørfarge på huset, og interiørfarger på alle rom. Og det er her Stylizimo kommer inn i bildet.

For å sikre at fargene følger dagens trender og passer for flest mulig, spurte vi derfor Stylizimo om hjelp. Nina tok utfordringen og har kommet opp med flotte fargekombinasjoner på alle tre husene.

Vi er kjempefornøyd med valgene Stylizimo og gjort, og føler at disse arkitekttegnede kvalitetshusene virkelig kommer til sin rett.

Slik forklarer Stylizimo sine fargevalg
Jeg har fått lov til å velge alle interiørfargene til de tre hustypene, en morsom oppgave jeg har brukt deler av sommeren på å planlegge. Det er mye å tenke på når man skal velge interiør farger til et hus når man ikke vet hvem som skal bo der, hva slags stil de har og hvilke farger de liker.

Fargene man da velger bør da passe til mange forskjellige typer mennesker og stiler, være tidløse med likevel passe til dagens trendbilde. Jeg har også fargesatt rommene etter romløsning og sett på hvor mye lysinnslipp det er i de forskjellige rommene. Et annet viktig hensyn jeg har tatt er fargen som kommer til å være i tak/vinduer og lister innvendig, da dette allerede var satt i fra leverandøren. Tak/vinduer/lister kommer i standard fargen S0502-Y Bomull som har et hint av gult i seg, noe som gjør det viktig å finne farger som harmonerer til denne hvitfargen så det hvite ikke oppleves som gult og skittent.

Jeg har også hentet en prøve på parketten som skal legges i husene slik at jeg kunne sjekke fargevalgene mot gulvet. Det har så mye å si for helheten at fargene harmonerer, og ikke minst står til husstil, husfarge og romløsning.

Under kan du se fargevalgene jeg har gjort til de forskjellige hustypene. Den første fargen i alle fargeoppsettene jeg har laget viser S0502-Y Bomull som da vil være i tak, vinduer og listverk innvendig.

LØVIS

Løvis kommer i utvendig farge S8500-N Dempet Sort


Tak/Vinduer: S0502-Y Bomull (nr.1)
Kjøkken/Stue/Entre/Gang: S1502-Y Lys Antikkgrå (nr. 2)
Soverom 2 og 3: S2502-Y Antikkgrå (nr. 3)
Soverom 1: S2005-Y30R Sand (nr. 4)

APOLLIS

Apollis kommer i utvendig farge S1002-Y Tidløs


Tak/Vinduer: S0502-Y Bomull (nr. 1)
Kjøkken/Soverom 2+3: S1002-Y Tidløs (nr. 2)
Stue/Entre/Trapp: S2502-Y Antikkgrå (nr. 3)
Soverom 1: 3009-Y14R Raw Canvas (nr. 4)

FRANKIS

Frankis kommer i utvendig varm grå farge 3504-Y19R


Tak/Vinduer: S0502-Y Bomull (nr. 1)
Kjøkkenv/Stue/Loftstue/Gang: S1502-Y Lys Antikkgrå (nr. 2)
Soverom 2 og 3: 1704-Y19R Space (nr. 3)
Soverom 1: S4010-G70Y Green Harmony (nr. 4)

Interessert i våre hus?

Last ned vår huskatalog, og finn ditt fremtidige hjem.

Huskatalog

Relaterte artikler

Kontaktopplysninger

Har du tomt?

Ved å sende inn skjemaet godtar jeg at Hedalm Anebyhus lagrer mine personopplysninger, slik at de kan svare på min henvendelse.

Ønsker du mer informasjon om hvordan vi håndterer personopplysninger og hvordan data lagres, les vår Personvernerklæring.