fbpx
Forside / Aktuelt / SPONSER LOKALT RALLYCROSS TALENT

SPONSER LOKALT RALLYCROSS TALENT

Nyheter
17. mars 2017

Hedalm Anebyhus AS er den stolte sponsor for Simon Syversen 24 år fra Hamar, som kjører internasjonalt i rallycross. Simon kjører i klassen RX2 som er innstegsklassen til selve VM i rallycross. I RX2 klassen kjører alle med samme type bil og som har samme motoreffekt, så her er alt basert på å være den beste sjåføren for å vinne. Simon er nå inne i sin 3. sesong internasjonalt. Han drar i disse dager på treningsleir i Frankrike før VM rundene begynner i Belgia i Mai. RX2 klassen er med i 7 av totalt 12 VM runder. Simon skal nå vise hvor god han er, slik at han kan få muligheten til å være med i et fabrikkteam og kjøre i VM klassen slik at han kan ha dette som en heltidsjobb. Simon kjører i dag for et Finsk team med flere EM mestere, og er stolt av å få være med der, siden de har et veldig godt opplegg for de som ønsker å utvikle seg innen rallycross. For å sikre fremtiden går han nå på BI i tillegg, men sier at han har tenkt å holde på lenge å bli så god at han kan leve av idretten sin.

Vi ønsker Simon Syversen lykke til videre med rallycross karrieren.

Interessert i våre hus?

Last ned vår huskatalog, og finn ditt fremtidige hjem.

Huskatalog

Relaterte artikler

Kontaktopplysninger

Har du tomt?

Ved å sende inn skjemaet godtar jeg at Hedalm Anebyhus lagrer mine personopplysninger, slik at de kan svare på min henvendelse.

Ønsker du mer informasjon om hvordan vi håndterer personopplysninger og hvordan data lagres, les vår Personvernerklæring.