fbpx
Forside / Aktuelt / Snakk med oss om å bygge ny bolig

Snakk med oss om å bygge ny bolig

Nyheter
10. mars 2017

Du har lyst på ny bolig, et nytt hjem, en ny start. Et ferdighus du kan være med på å forme – en bolig laget spesielt for deg. Og hadde det ikke vært herlig om du slapp å gjøre alt selv? Slapp å bekymre deg for dårlig kvalitet, feil og mangler. Slapp å ta ansvar for alt. Tenk om du bare kunne flytte rett inn, på kort tid? Det er faktisk mulig!

 

Hedalm Anebyhus har i 50 år produsert solide prosjekt- og eneboliger til det norske markedet. Vi har fokus på tillit, trygghet, fleksible løsninger og stort utvalg. Vi kjøper norske varer og legger opp produksjonen rundt den tankegangen. Dette er også noe det er satt fokus på fra myndighetene sin side. Det gir en trygghet for hele verdikjeden, også sluttbrukeren. Hos oss er kunden i fokus, og vi står sammen med deg gjennom hele byggeprosessen.

Hedalm Anebyhus har lyst å hjelpe deg med å bygge din drømmebolig, og vi er opptatt av å møte deg der du er. Derfor legger vi ut en oversikt som viser hvor du kan treffe oss på Boligmessen i 2017.

 

Kom å ta en prat med oss!

 

 

Boligmessen 2017

 

 

 

Her kan du treffe oss på Boligmessen:

 

Fredrikstad 10. – 12. mars

Kongstenhallen
Torsnesveien 12,
1630 Gamle Fredrikstad

 

Oslo/Hellerudsletta 17. – 19. mars

Exporama Senteret
Kragerudveien 50,
2013 Skjetten

 

Hamar 24. – 26. mars

Vikingskipet
Åkersvikvegen 1,
2321 Hamar

 

Oslo/Fornebu 15. – 17. september

Telenor Arena
Widerøeveien 1,
1360 Fornebu

 

Ålesund 29. september – 1.oktober

Sparebanken Møre Arena
Sjømannsvegen 16
6008 Ålesund

 

Trondheim 17. – 19. november

Trondheim Spektrum
Klostergata,
7030 Trondheim

 

Dersom du ønsker å ta en hyggelig prat, diskutere prosjekter eller bare kikke litt i katalogene våre, er boligmessen en fin mulighet. Her får du eksperthjelp, informasjon og gode tilbud.

 

Vi sees i løpet av messeåret 2017!

Interessert i våre hus?

Last ned vår huskatalog, og finn ditt fremtidige hjem.

Huskatalog

Relaterte artikler

Kontaktopplysninger

Har du tomt?

Ved å sende inn skjemaet godtar jeg at Hedalm Anebyhus lagrer mine personopplysninger, slik at de kan svare på min henvendelse.

Ønsker du mer informasjon om hvordan vi håndterer personopplysninger og hvordan data lagres, les vår Personvernerklæring.