fbpx
Forside / Aktuelt / Vinn kjøkken fra Sigdal – bestill innen 1. mai

Vinn kjøkken fra Sigdal – bestill innen 1. mai

Nyheter
5. mars 2018

Vi feirer vårt gode samarbeid med Sigdal og trekker to heldige vinnere av et gratis Sigdal-kjøkken blant alle som signerer kontrakt med oss på ny bolig innen 1. mai 2018. Oppfyll boligdrømmen nå og vinn et valgfritt kjøkken fra et av Norges mest velrennomerte kjøkkenmerker!

Sigdal kjøkken Hedalm

Sigdal har produsert kjøkken og kjøkkeninnredning i mer enn 60 år. Det gode håndverket, teknologien og designen har alltid vært bærebjelke for Sigdal, og du finner nå et Sigdal-kjøkken i tusenvis av hjem.

Kjøkkenets funksjon utvikler seg kontinuerlig og er i dag så mye mer enn kun plassen for å lage mat.
Det må gi rom for arbeid og småbarnsaktiviteter, omsorg og livskvalitet.

Å ha et godt kjøkken med skreddersydd kjøkkeninnredning har blitt en verdifull del av folks hverdagsliv, og kjennes både trygt og fornuftig. Ved siden av å være husets knutepunkt egner det seg utmerket til sosiale stunder i gode venners lag.

Sigdalmetoden er en metode bygget på 50 års erfaring med å designe, bygge og levere kjøkken. Denne metoden består av noen utvalgte tjenester som hjelper deg gjennom hele prosessen. Med personlig kontakt, og ved at du får noen som hjelper deg hele veien, blir det enklere for deg å få det kjøkkenet du drømmer om.

For at du skal få et bedre bilde av hva Sigdal tilbyr, kan du ta en titt på kjøkken, tilbehør og fargealternativer på deres nettsider her.

blått kjøkken Sigdal

Vårt samarbeid
Kjøkkenet blir et stadig viktigere rom – gjerne husets mest sosiale samleplass. Kjøkkenet skal være kombinert med det design og uttrykk den enkelte kunde ønsker, og samtidig være praktisk. Det skal passe for gourmetkokken, helgefrokosten, leksehjelpen og matpakkesmøringen.

Hedalm Anebyhus har hatt Sigdal som foretrukket leverandør på kjøkken, bad og garderobe gjennom hele sin historie. Sigdal og Hedalm Anebyhus er to bedrifter i en stolt norsk industrihistorie, som har overlevd i et marked som historisk har svingt mye. Vi har begge klart oss godt, på grunn av god kvalitet og høy tillit til våre produkter.

Vi har god erfaring med at våre kunder ivaretas godt og får god og kyndig hjelp av Sigdals velfungerende nett av forhandlere med dyktige kjøkkenselgere/designere, montører og servicearbeidere som sørger for at kjøkkenet leveres i en høy kvalitet og finish.

Betingelser for kampanjen:
Vi trekker to heldige vinnere av gratis kjøkkeninnredning fra Sigdal blant alle som signerer kontrakt med Hedalm Anebyhus innen 1. mai 2018. Premien kan kun brukes til kjøkkenet som følger med huset, og omfatter ikke hvitevarer, garderober eller baderomsinnredning. Hedalm Anebyhus og Sigdal forbeholder seg retten til å offentligjøre vinnere på sine Facebook- og nettsider.

Interessert i våre hus?

Last ned vår huskatalog, og finn ditt fremtidige hjem.

Huskatalog

Relaterte artikler

Kontaktopplysninger

Har du tomt?

Ved å sende inn skjemaet godtar jeg at Hedalm Anebyhus lagrer mine personopplysninger, slik at de kan svare på min henvendelse.

Ønsker du mer informasjon om hvordan vi håndterer personopplysninger og hvordan data lagres, les vår Personvernerklæring.