Sesongen er i gang for Simon Syversen

11 mai 2017  /  Hedalm Anebyhus

I helgen braker det løs for rallytalentet Simon Syversen som kjører i rallycrossklassen RX2. Sesongens første løp er på Circuit Jules Tacheny i Belgia, som også er den 4. VM runden for Supercars hvor Petter Solberg og Co deltar. RX2 består av sju løp denne sesongen. Den starter med Belgia i helgen, før ferden går videre til Storbritania, Norge og Sverige. Så blir det en lag tur over til Canada og tilbake til Europa og Frankrike før sesongen avsluttes i Sør-Afrika i november.

Simon sier at det blir tøffere motstand i år enn noen gang med førere som fjorårets vinner Cyril Raymond og bl.a. vinneren fra Sverige 2016 Simon Olofsson i tillegg til flere nykommere med solid erfaring fra bl.a. rally. I fjor ble jeg nummer fem sammenlagt i den internasjonale serien, men det bør gå bedre i år. Siden det er så mange førere som vil kjempe i toppen, har jeg ikke råd til å gjøre noen store feil.

For den som vil følge med på Simon Syversens første løp, så sender NRK fra Belgia søndag kl 14, og finalen for hans klasse RX2 går live sammen med finalen for Supercars mellom kl 15 og 16. Som stolt sponsor ønsker vi han lykke til med sitt første løp og videre i sesongen.

 
    Ved å sende inn skjemaet godtar jeg at Hedalm Anebyhus lagrer mine personopplysninger, slik at de kan sende meg løpende informasjon på e-post.