Samarbeid med Dynamic People

12 mai 2017  /  Hedalm Anebyhus

Hedalm Anebyhus AS har nå inngått samarbeid for rekruttering med Dynamic People. Dynamic People leverer tjenester som Executive search, Rekruttering, Konsulentutleie, Karriererådgivning og Lederutvikling. Dynamic People er organisert ut i fra en filosofi og en tanke om at en bedrift bare er så god som sine menneskelige ressurser.

Slik som Dynamic People ser det, handler om å sette mennesket i fokus under rekrutteringsprosessen ved å se hele mennesket og ikke bare CV og rammebetingelser. En god bedriftskultur er nøkkelen til suksess, og mennesket som skal rekrutteres må først og fremst passe inn i bedriftskulturen. Trivsel skaper rom for personlig vekst, kreativitet, engasjement, lojalitet, ytelse og handlekraft – alle nøkkelfaktorer som i sum fører til større fremgang og vekst for bedriftene.

Hedalm Anebyhus er i en offensiv posisjon og vi skal styrke flere av våre kontorer og funksjoner i årene som kommer. Vi trenger et ambisiøst Rekrutteringsbyrå med på laget som har et bredt nettverk og sulten til å hjelpe oss med å finne de riktige menneskene. Det føler vi at vi får med Dynamic People og vi ser frem i mot samarbeidet med dem fremover, sier Frank Johansen, Salgs- & Markedssjef i Hedalm Anebyhus.

På bilde ser vi Glenn Andersen, Hodejeger/Headhunter, Jonas Waldeland, HR-Sjef Hedalm Anebyhus og Finn Christian Jagge, Partner/Headhunter.

 
    Ved å sende inn skjemaet godtar jeg at Hedalm Anebyhus lagrer mine personopplysninger, slik at de kan sende meg løpende informasjon på e-post.