fbpx
Forside / Aktuelt / Ole Feet ansatt som ny daglig leder

Ole Feet ansatt som ny daglig leder

Nyheter
8. november 2019

Sivilingeniør Ole Feet går inn som konstituert daglig leder i Hedalm Anebyhus AS

– Ole Feet skal bistå organisasjonen med nødvendige omstillinger for å stå bedre rustet til å møte de utfordringer som selskapet står i. Selskapet leverer i dag elementer både til hytter, eneboliger, leilighetsbygg og innfyllingselementer, heter det i en pressemelding fra selskapet.

Ordrereserven er på 535 millioner kroner.

Ole Feet har lang ledererfaring i byggebransjen fra roller som blant annet administrerende direktør for Block Watne AS, konsernsjef i BWG Homes og konsernleder i Trysilhusgruppen AS. I dag jobber Ole Feet i eget selskap, Ceres Eiendom AS, som driver eiendomsutvikling i tillegg til konsulentvirksomhet.

Tidligere daglig leder inntrer ny stilling

Etter eget ønske går tidligere daglig leder, Stian Sandermoen, over i ny stilling for å styrke salget i Innlandet elementfabrikk.
– Styret benytter anledningen til å takke Stian Sandermoen for fem års innsats som daglig leder for selskapet, skriver selskapet.

 

Du finner alle våre ansatte ved de forskjellige avdelingene under kontakt oss-siden.

Interessert i våre hus?

Last ned vår huskatalog, og finn ditt fremtidige hjem.

Huskatalog

Relaterte artikler

Kontaktopplysninger

Har du tomt?

Ved å sende inn skjemaet godtar jeg at Hedalm Anebyhus lagrer mine personopplysninger, slik at de kan svare på min henvendelse.

Ønsker du mer informasjon om hvordan vi håndterer personopplysninger og hvordan data lagres, les vår Personvernerklæring.