fbpx
Forside / Aktuelt / Ny boligkatalog med spennende nyheter

Ny boligkatalog med spennende nyheter

Inspirasjon
7. februar 2018

Går du med en husdrøm i magen? Nå kommer ny boligkatalog fra Hedalm Anebyhus med mange flotte ferdighus. Med et bredt spekter av klassiske, moderne og funksjonelle hus har katalogen noe for enhver smak. Vi har beholdt mange av våre klassikere, og er også stolte av å presentere noen helt nye husmodeller!

Boligkatalog med 20 hustyper i moderne, klassisk og funksjonell stil

Moderne hus med særpreg

Våre moderne hus er urbane hus med spennende arkitektur som skapt for deg som ønsker en bolig med moderne egenart. Enten du ser for deg et typisk funkishus eller et moderne trehus med store vinduer og annerledes fasade, er disse nyskapende hus med moderne linjer og gode planløsninger.

Sjekk for eksempel nyheten Utsikten med de store panoramavinduene som gir godt med lys og et spennende uttrykk. Arkitektene våre har tegnet to versjoner av dette spennende huset, over henholdsvis ett og to plan, med romslige og luftige oppholdsrom og lune, koselige utekroker. Den nye katalogen har totalt 13 moderne hus å velge mellom for deg som liker hus med særpreg og urban stil.

 

Tidløse hus i klassisk trehusstil

De klassiske hustypene er nostalgiske og herskapelige hus i landlig og tradisjonsrik stil som er godt forankret i norske byggetradisjoner. Dette er flotte, klassiske hus for hele familien.

Det herskapelige Christianborg er et klassisk trehus med to fulle etasjer og store romløsninger som gir god boltreplass til hele familien. Den klassiske, landlige stilen og de romslige løsningene har gjort Christianborg til en av våre bestselgere. Den nye katalogen har 8 klassiske hustyper å velge mellom. Kanskje finner du ditt nye hjem blant disse?

 

Nytt, enkelt og praktisk med funksjonelle hus

De funksjonelle husene i katalogen er stilfulle og arealeffektive hus med gode planløsninger. Dette er praktiske og hyggelige hus som skapt for deg som ønsker noe som er nytt og enkelt å vedlikeholde. Våre funksjonelle hus passer for familier så vel som par og enslige, enten du er førstegangsetablerende eller er ute etter en pensjonistbolig.

Blant nyhetene er ettplanhuset Nyengen, med store vinduer som gir godt med lys til en romslig stue- og kjøkkenløsning. Huset passer perfekt til deg som vil invitere inn og skape hyggelige familiestunder, men som også ønsker en praktisk bolig som er raskere å rengjøre og som gjør livet enklere. Blant våre funksjonelle hus finner du varianter med både klassisk og moderne stil, alle med gode, praktiske planløsninger. Flere stiler å velge mellom og fleksible løsninger gjør at det finnes noe for enhver smak blant de 10 funksjonelle husene i katalogen.

 

Vi hjelper deg å finne drømmeboligen

Å bygge hus er en stor avgjørelse der mange valg skal tas. Vi kan hjelpe deg å ta de riktige valgene, og vi veileder og følger opp helt fra planleggingsfasen til ferdig hus. Det første steget på vei mot din nye drømmebolig, er å bestille vår boligkatalog. Sett deg ned i ro og mak, finn en stil og en løsning du liker. Tenk gjennom familiens ulike behov og begynn å leke med tanken med møblering. Kontakt gjerne et av våre salgskontorer. Sammen kan vi se på dine behov og boligtomtas muligheter.

Kvalitetshus for norske forhold med mulighet for fleksible løsninger

Det er mange fordeler med å bygge nytt, og ved å velge et ferdighus fra Hedalm Anebyhus kan du være trygg på kvalitet i alle ledd. Vi har over 50 års erfaring med å bygge norske kvalitetshus spesielt utviklet for norske forhold. Hedalm Anebyhus står for solide og gjennomarbeidede ferdighus med mulighet for fleksible løsninger. Husene våre er laget for å leve i.

Bestill vår nye boligkatalog i dag

Vi er stolte av å kunne presentere vår nye boligkatalog, med moderne klassikere og flere spennende nyheter. Her finner du hustyper i både klassisk, moderne og funksjonell stil som alle kan individuelt tilpasses ved behov. Bestill katalogen i dag eller ta kontakt for en uforpliktende prat. Vi hjelper deg å finne en hustype som dekker akkurat dine behov!

Interessert i våre hus?

Last ned vår huskatalog, og finn ditt fremtidige hjem.

Huskatalog

Relaterte artikler

Kontaktopplysninger

Har du tomt?

Ved å sende inn skjemaet godtar jeg at Hedalm Anebyhus lagrer mine personopplysninger, slik at de kan svare på min henvendelse.

Ønsker du mer informasjon om hvordan vi håndterer personopplysninger og hvordan data lagres, les vår Personvernerklæring.