fbpx
Forside / Aktuelt / Moderne, arealeffektive hytter på Sjusjøen

Moderne, arealeffektive hytter på Sjusjøen

Nyheter
31. mars 2017

Velkommen til hytter med en annerledes arkitektur beliggende i vakre omgivelser. Hyttene er av type “Lilleborg” som er tegnet av arkitekt Jan Olav Jensen i Jensen og Skodvin Arkitekter. De er også er kjent for “Juvet” Landskapshotell.  Hyttene har god romfølelse, god plassutnyttelse og fantastisk beliggenhet og utsikt – et sted hvor man kan nyte naturen, være aktiv å få pusterom fra hverdagen. Natrudstilen ligger attraktivt til i populære Sjusjøen, tett inntil alpinanlegget og langrennsløyper. Stedet er kjent for sine snørike vinterforhold og er kåret til Norges beste destinasjon for langrenn og kan tilby et løypenett på 350 km av høy kvalitet. På Natrudstilen starter allerede vintersesongen fra 1. oktober med ca 1 km skiløype. I tillegg er det en rekke andre vinteraktiviteter som alpint, snowrafting og kiting. Sjusjøen er ikke bare stedet for å tilbringe snørike dager, stedet er også en fantastisk sommerdestinasjon. Sjusjøen Mountain Bike Park har sykkelløyper i Natrudstilenområdet med løyper og utfordringer som passer alle, mange flotte turmuligheter, jakt og fiske er noe av hva stedet kan tilby. Noe som passer enhver – året rundt. Her kan man virkelig nyte naturopplevelsene i rolige og idylliske omgivelser. Det er dagligvareforretning, sportsbutikk og flere hyggelige spisesteder på Sjusjøen. Sjusjøen ligger med en times kjøretid fra Hamar og Gjøvik, og 30 minutter fra Lillehammer.
Interessert? Les mer her

 

Interessert i våre hus?

Last ned vår huskatalog, og finn ditt fremtidige hjem.

Huskatalog

Relaterte artikler

Kontaktopplysninger

Har du tomt?

Ved å sende inn skjemaet godtar jeg at Hedalm Anebyhus lagrer mine personopplysninger, slik at de kan svare på min henvendelse.

Ønsker du mer informasjon om hvordan vi håndterer personopplysninger og hvordan data lagres, les vår Personvernerklæring.