fbpx
Forside / Aktuelt / Derfor valgte Conny å kjøpe bolig på Markusløkka

Derfor valgte Conny å kjøpe bolig på Markusløkka

Nyheter
27. februar 2023

– Ettersom jeg har bodd på Vinterbro tidligere, vet jeg at det er veldig mange fine turstier i nærheten. Boligene ligger jo også nede ved Bunnefjorden, så man er veldig nære sjøen, forteller Conny K. Rasmussen. Hun er en av de som har kjøpt seg bolig på Markusløkka i Ås kommune. En av grunnene til at hun valgte Markusløkka var fordi hun kjente nærområdet fra før, og ønsket seg noe nytt.

– Jeg kjøpte bolig alene, men har stor familie som ofte kommer på besøk fra Trondheim. Det er en fireroms leilighet, så det er fint å ha plass til alle sammen. En stor fordel for meg er at alt er nytt, som gjør at det er gunstige strømløsninger, fortsetter Rasmussen. Hun legger også til at hun ser frem til å skape et koselig miljø i nabolaget.

Utbygger: Her skal jeg bo selv også!

Utbygger og daglig leder i Askehaugstranden AS, Geir Mæland, startet med et ønske om å bygge moderne og gode boliger for helt ordinære familier, og har tilrettelagt alle boligene for en bærekraftig fremtid. Her er det muligheter for smarthus-teknologi, elbil-lading, solcellepaneler på taket og varmepumpe – som både er miljøvennlig og økonomisk.

Markusløkka i Ås

Utbygger Mæland har såpass stor tro på Markusløkka at han har bestemt seg for at det siste huset som bygges på tomten, skal han bo i selv. Dette blir en enebolig som bygges i samme stil og uttrykk som de andre husene på tomten.

– Jeg ønsket å vise at det går an å bygge og selge boliger på en slik måte at en selv kan bo midt oppe i det hele.

Geir Mæland

Megler: Mye bolig for pengene

Eiendomsmeglerne Thor Gunnar Stavsholt og Henrik Skalstad i Krogsveen er enige: Her får du mye bolig for pengene.

Megler: Henrik Skalstad
Megler: Thor Gunnar Stavsholt

Leiligheter i Ås kommune med tre soverom til drøye 4 millioner er uvanlig. I tillegg får du umiddelbar nærhet til både badeplass og turområder. For barnefamilier er gangavstand til barnehager, barneskole og ungdomsskole et like stort pluss.

– Det er en variert kjøpermengde, men det hele startet med yngre barnefamilier, forteller Stavsholt.

Det er ikke bare barnefamiliene som skal kunne nyte godt av nærmiljøet og nabolaget. Selv om det er lekeplasser, fotballbane og idrettshall i nærheten, er det også gode muligheter for både golf og fiske for de som ønsker det. På vinteren er det gode skiløyper i nærheten og kort vei til alpinanlegg på Ingierkollen.

Selv med umiddelbar nærhet til både sjø og turområder, er man ikke langt unna både Vinterbro, Ski, Ås, Drøbak og Oslo. Vinterbro senter er under fem minutter unna med bil, og bussholdeplasser med hyppige avganger i retning Oslo er kun en kort spasertur unna. Rett rundt hjørnet ligger Kiosken på Nesset. Kiosken er et populært stoppested for lokale og forbireisende, og her serveres både hamburger, pølse og softis.

Kiosken på Nesset

Hedalm Anebyhus: Et perfekt prosjekt for oss

– Boligene på Markusløkka er en perfekt leveranse for oss, sier prosjektselger Edvard Hole i Hedalm Anebyhus AS. Dette forteller han skyldes flere faktorer: Først og fremst har det vært et svært vellykket samarbeid med arkitekt og utbygger, der de har forholdt seg til Hedalm Anebyhus sine byggesystem og standardmål slik at det var mulig å bygge effektivt og rimelig. Utbyggers arkitekt har skissert de grunnleggende premissene, mens Hedalm Anebyhus har tegnet husene i detalj og løst det konstruksjonsmessige.

– Kommunikasjonen har fungert godt, slik at utfordringer underveis har blitt løst fortløpende. Nå gleder vi oss bare til å komme i gang og bygge, slik at beboerne kan få glede av husene og området, fortsetter Hole, og avslutter:

Dersom du trenger hjelp i ditt prosjekt – stort eller lite – ta kontakt med oss!

Interessert i våre hus?

Last ned vår huskatalog, og finn ditt fremtidige hjem.

Huskatalog

Relaterte artikler

Kontaktopplysninger

Har du tomt?

Ved å sende inn skjemaet godtar jeg at Hedalm Anebyhus lagrer mine personopplysninger, slik at de kan svare på min henvendelse.

Ønsker du mer informasjon om hvordan vi håndterer personopplysninger og hvordan data lagres, les vår Personvernerklæring.