fbpx
Forside / Aktuelt / Kompass Bygg AS blir ny forhandler av Hedalm Anebyhus

Kompass Bygg AS blir ny forhandler av Hedalm Anebyhus

Nyheter
6. mars 2020

– Vi ser veldig frem imot samarbeidet. Og med den kompetansen Kompass Bygg har, tror vi at i tillegg til å være en HA-Forhandler, kan de også være en leverandør av sine tjenester inn mot våre egne prosjekter fremover, sier Salgs- & Markedssjef Frank Johansen.

 

Kompass Bygg AS ble etablert i 2018 og er lokalisert på Flisa i Åsnes. Selskapet er en Totalentreprenør med sentral godkjenning som geografisk tar på seg oppdrag i hele Innlandet.

Kompass Bygg AS utfører alt innen betong og forskaling, rehabilitering og tilbygg, våtrom, nye eneboliger og flermannsboliger, næringsbygg, offentlige bygg, fritidsboliger og landbruksbygg.

 

Selskapet har allerede gjennom sitt første hele driftsår utført mange oppdrag og fått et solid fundament i markedet med gode referanser.

Kompass Bygg AS er i dag 15 ansatte, herav 3 lærlinger. Kompetansen er høy blant de ansatte og mange har lang erfaring i bransjen. Selskapet satser mye på rekruttering internt i samarbeid med valgt lærling organisasjon.

 

– Vi ønsker Erik og teamet velkommen til oss!

Interessert i våre hus?

Last ned vår huskatalog, og finn ditt fremtidige hjem.

Huskatalog

Relaterte artikler

Kontaktopplysninger

Har du tomt?

Ved å sende inn skjemaet godtar jeg at Hedalm Anebyhus lagrer mine personopplysninger, slik at de kan svare på min henvendelse.

Ønsker du mer informasjon om hvordan vi håndterer personopplysninger og hvordan data lagres, les vår Personvernerklæring.