Kompass Bygg AS blir ny forhandler av Hedalm Anebyhus

Etter en periode med god dialog ble det torsdag 5. mars signert en avtale imellom Hedalm Anebyhus og Kompass Bygg. Totalentrepenøren lokalisert i Flisa blir nå forhandler av Hedalm Anebyhus.

06 mar 2020  /  Hedalm Anebyhus

– Vi ser veldig frem imot samarbeidet. Og med den kompetansen Kompass Bygg har, tror vi at i tillegg til å være en HA-Forhandler, kan de også være en leverandør av sine tjenester inn mot våre egne prosjekter fremover, sier Salgs- & Markedssjef Frank Johansen.

 

Kompass Bygg AS ble etablert i 2018 og er lokalisert på Flisa i Åsnes. Selskapet er en Totalentreprenør med sentral godkjenning som geografisk tar på seg oppdrag i hele Innlandet.

Kompass Bygg AS utfører alt innen betong og forskaling, rehabilitering og tilbygg, våtrom, nye eneboliger og flermannsboliger, næringsbygg, offentlige bygg, fritidsboliger og landbruksbygg.

 

Selskapet har allerede gjennom sitt første hele driftsår utført mange oppdrag og fått et solid fundament i markedet med gode referanser.

Kompass Bygg AS er i dag 15 ansatte, herav 3 lærlinger. Kompetansen er høy blant de ansatte og mange har lang erfaring i bransjen. Selskapet satser mye på rekruttering internt i samarbeid med valgt lærling organisasjon.

 

– Vi ønsker Erik og teamet velkommen til oss!

 
    Ved å sende inn skjemaet godtar jeg at Hedalm Anebyhus lagrer mine personopplysninger, slik at de kan sende meg løpende informasjon på e-post.