fbpx
Forside / Aktuelt / Arealeffektive og tiltalende prosjektboliger

Arealeffektive og tiltalende prosjektboliger

Nyheter
18. mars 2020

Er du utbygger, vet du godt hvor viktig det er å utnytte tomtearealet på best mulig måte for å få plass til flest mulig enheter. På den måten øker du både salgsvolumet og lønnsomheten i prosjektet.

Hos Hedalm Anebyhus tilbyr vi flere typer prosjektboliger som både er arealeffektive og har et tiltalende design. For eksempel modellene Melbos og Funkis – kjedede tomannsboliger som passer perfekt for utbyggere. Melbos har moderne og stramme linjer, men med saltak beholder vi også litt av det tradisjonelle preget. Boligen har en stor og romslig stue, åpen kjøkkenløsning, tre store soverom og loftstue – dette er en perfekt familiebolig.

Funkis har også god plass og hele fire rom i andre etasje. I første etasje finner du en romslig stue, åpen kjøkkenløsning og utgang til terrasse/balkong direkte fra stuen. Selv om det i utgangspunktet er en kjedet tomannsbolig, kan den faktisk kjedes helt opp til seks enheter hvis det er ønskelig. Funkis kan både leveres på flat og skrå tomt.

Funkis

Prosjektboliger med leiligheter

Vi har også prosjektboliger med leiligheter – da snakker vi om modellene Alexis og Fjeldstad. Sistnevnte består av seks leiligheter med både to- og treroms leiligheter. Alexis leveres med 10 små, men arealeffektive leiligheter som i hovedsak har tre rom, stor stue og åpen kjøkkenløsning.

Med god arealutnyttelse på tomten gir begge modellene muligheter for mange boenheter på tomten.

Alle våre prosjektboliger har et moderne og funkis-inspirert design som vi vet at mange ønsker seg. Faktisk viser tall fra Prognosesenteret en tendens til at en moderne stil er mest populært blant dem som vurderer å kjøpe eller bygge enhelt ny bolig i stedet for en brukt. Det er også denne stilen som har økt mest i popularitet generelt de siste årene.

Effektive byggeprosesser

Lønnsomheten i et byggeprosjekt handler også om hvor effektivt det er mulig å gjennomføre selve byggingen. Velger dere prosjektboliger fra Hedalm Anebyhus gjør dere et godt valg i så måte. Våre prosjektboliger bygges nemlig med elementer.

Det vil si at ferdiggraden er høy allerede når materialene ankommer byggeplass, og i løpet ganske kort tid er både gulv-, vegg- og takelementene heist på plass, satt sammen og bygget er tett. Det gir en rekke fordeler både medhensyn til praktiske og kostnadsmessige forhold:

  • Byggetiden forkortes vesentlig og muliggjør økt volum
  • Det er mindre behov for stillas, lift og liknende
  • Færre tunge løft og mindre utendørs arbeid for dem som jobber på byggeplassen
  • Mindre risiko for feil da elementene er laget med millimeterpresisjon på fabrikk
  • Redusert klimaavtrykk fra byggeprosessen

Vil du vite mer om våre prosjektboliger? Kontakt et av våre kontorer for en hyggelig prat om mulighetene vi kan tilby.

Interessert i våre hus?

Last ned vår huskatalog, og finn ditt fremtidige hjem.

Huskatalog

Relaterte artikler

Kontaktopplysninger

Har du tomt?

Ved å sende inn skjemaet godtar jeg at Hedalm Anebyhus lagrer mine personopplysninger, slik at de kan svare på min henvendelse.

Ønsker du mer informasjon om hvordan vi håndterer personopplysninger og hvordan data lagres, les vår Personvernerklæring.