fbpx
Forside / Aktuelt / Jubileumsmodeller

Jubileumsmodeller

Inspirasjon
2. mars 2017

I anledning vårt 50-årsjubileum har vi lansert fem splitter nye jubileumsmodeller. Moderne, klassiske, romslige og løsningseffektive – her finner du noe for enhver smak! 

 

Ta en titt på de nye jubileumsmodellene og finn din favoritt.

 

AKSELLIA

Et svært romslig ferdighus med moderne funkispreg og mange utganger til fine uteplasser. Med 4 soverom og direkte inngang fra carport til både sportsbod og eget vaskerom, er dette den perfekte boligen for aktive barnefamilier. Med skitne parkdresser, svett treningstøy og tunge handleposer er det godt å vite at dette huset har praktiske og lettvinte løsninger for en travel hverdag. Her er det godt å bo for både store og små.

1. etasje består av en stor stue med store, lyse vinduer og utgang til to overbygde uteplasser samt bod og vaskerom, bad, 1 soverom og husets kjøkken med skyvedør ut til uteplass. Hovedsoverommet er i 2. etasje og har eget bad med badekar. Her finner du også husets «ungdomsavdeling» med stue og 2 store soverom. Den store balkongen/takterrassen er trukket ut over husets inngangsparti og kan nås fra stuen i 2. etasje. Dette er et stort hus for den moderne storfamilien med barn i alle aldre.

 

AKSESS

Et moderne og stilfullt ferdighus med 4 soverom og romslig carport. Fra carporten kan du gå tørrskodd inn i huset, og du har også direkte gjennomgang til vaskerom via sportsbod. Hallen gir god romfølelse og tilgang til etasjens 3 soverom, bad og TV-stue med skyvedør ut til overbygd uteplass. Et av soverommene har dør til uteplass. I husets 2. etasje finner du boligens hovedsoverom med romslig bad og eget walk-in closet. Stort kjøkken og stue med direkte adkomst til balkong/takterrasse på 30 m2. Store vinduer gir mye lys til de luftige og store oppholdsrommene.

 

HANEBORG

Et nostalgisk og herskapelig ferdighus med lyse og romslige løsninger. Fra et stort overbygd inngangsparti kommer du inn i en stor og luftig hall med tilgang til kjøkken, egen bod, garderobe og bad. Badet har integrert vaskerom, der vaskemaskin kan skjules bak skyvedører. Fra den luftige stuen er det direkte utgang til overbygd uteplass slik at huset har gjennomlys fra inngang til stuens uteplass. Et stort og praktisk kjøkken med mulighet for kokeøy ligger i vinkelløsning fra stue og spisestue.

I 2.etasje på Haneborg finner du 4 store soverom, bod og et romslig bad med badekar. Loftstuen med skråhimling, sidevindu i utbygget og buevindu over dobbel balkongdør gir mye lys, og inviterer til hyggelige stunder for liten og stor. Dette er et virkelig flott og romslig hus med herskapelig preg som skapt for hjemmekos med hele familien.

 

RUBIKS

Et moderne ferdighus med rene linjer og luftige, gode rom. Den åpne stue- og kjøkkenløsningen i husets 2. etasje gir god utsikt, og har utgang fra spisestue til balkong. Sentralt i den 41,5 m2 store kombinerte spisestuen/stuen er det plassert et ildsted som vil gi lun hygge på kalde og mørke dager. Hovedsoverommet ligger i tilknytning til oppholdsrommet og har eget walk-in closet og bad.

I 1. etasje finner du husets ungdomsdel med 3 soverom og egen TV-stue med utgang til hage. Her er det også god bodplass, bad og eget vaskerom. Rubiks er et hus med store muligheter. Carport kan blant annet integreres i tilknytning til huset og samtidig utvide balkongen/takterrassen. Huset er moderne og praktisk for en aktiv barnefamilie, og har gode muligheter for både felles hygge og alenetid.

 

STIL

Et stilfullt og arealeffektivt ferdighus på ett plan med et moderne design på taket som gir særpreg. Huset har en god planløsning med åpen stue- og kjøkkenløsning, 3 soverom og gjestetoalett i tillegg til bad/vaskerom. Fra det overbygde inngangspartiet er det tilgang til bod og sportsbod som gir rikelig med lagringsplass. Stuen har store, lyse vinduer og skyvedører med utgang til overbygd uteplass. Dette er en god og rimelig løsning for både enslige, par og barnefamilier.

 

 

Interessert i våre hus?

Last ned vår huskatalog, og finn ditt fremtidige hjem.

Huskatalog

Relaterte artikler

Kontaktopplysninger

Har du tomt?

Ved å sende inn skjemaet godtar jeg at Hedalm Anebyhus lagrer mine personopplysninger, slik at de kan svare på min henvendelse.

Ønsker du mer informasjon om hvordan vi håndterer personopplysninger og hvordan data lagres, les vår Personvernerklæring.