fbpx
Forside / Aktuelt / Tips til innredning av vaskerom

Tips til innredning av vaskerom

Inspirasjon
22. januar 2019

For de fleste er vaskerommet et arbeidsrom der du vasker og bretter klær før de fraktes til ulike skap rundt om i boligen. Da bør du velge en vaskeromsinnredning med gode løsninger som bidrar til at du får gjort jobben på en effektiv måte.

Noe av det viktigste når det gjelder vaskeromsinnredning er å ha god nok benkeplass plass til å brette og stable klær. Hva som oppfattes som tilstrekkelig plass vil variere, men fra 120 cm bredde og oppover er å anbefale.

Når du skal innrede et vaskerom bør du også ha et godt system for sortering av skittentøy. Vi anbefaler å sortere etter farge og vasketemperatur, ved hjelp av kurver og praktiske hylleløsninger. Da får du god oversikt og det er lett å finne plaggene som skal vaskes sammen. Dette er en mer effektiv løsning enn den klassiske skittentøyskurven, der alt blir samlet i samme kurv.

Andre tips ved innredning av vaskerom:

  • Tørkeskap for kortere tørketid
  • Stang til å henge jakker, kjoler og skjorter til tørk. Alternativt kan du bruke tørkesnor
  • Innebygd strykebrett
  • Trådkurver/hyller eller gjennomsiktige bokser for å få bedre oversikt
  • Få vaskemaskin og tørketrommel opp fra gulvet i en mer behagelig arbeidshøyde

Det er viktig med godt lys i rommet. Skal du ha overskap bør du montere lyskilder under dem for å få godt arbeidslys på brettebenken.

Et annet godt tips er å investere i et høyskap der du kan plassere ting som støvsuger, moppeskaft og andre vaskeredskaper. Ellers har slike ting en tendens til å bli stående i veien hvis de ikke har en fast plass.

Interessert i våre hus?

Last ned vår huskatalog, og finn ditt fremtidige hjem.

Huskatalog

Relaterte artikler

Kontaktopplysninger

Har du tomt?

Ved å sende inn skjemaet godtar jeg at Hedalm Anebyhus lagrer mine personopplysninger, slik at de kan svare på min henvendelse.

Ønsker du mer informasjon om hvordan vi håndterer personopplysninger og hvordan data lagres, les vår Personvernerklæring.