fbpx
Forside / Aktuelt / Ingenting er bedre enn fornøyde kunder

Ingenting er bedre enn fornøyde kunder

Nyheter
10. februar 2020

Det viktigste for Vladimir Sladovic og familien når de skulle bygge nytt hus var forutsigbarhet i både økonomi og fremdrift. Med Hedalm Anebyhus som utbygger ble huset levert til både avtalt tid og budsjettet traff på krona.

Vladimir Sladovic har en kone og to barn. Når han skulle bygge nytt hus var det viktig å finne et hus som hadde store rom og god planløsning slik at barna fikk god plass til å leke på. Valget falt på Hedalm Anebyhus og husmodellen Frankis.

Frankis er en av Hedalm Anebyhus sine bestselgere og er et meget familievennlig og arealeffektivt hus. I første etasje er det fokus på det sosiale hvor du finner en stor stue i vinkel med åpen kjøkkenløsning. Opp trappen til andre etasje finner du en koselig loftstue, tre romslige soverom, bad og bod/walk-in-closet.

Vladimir var først i kontakt med en annen husleverandør. Etter at prosessen med de hadde vart i 9 måneder og de ikke hadde kommet noen vei var det nok. Han tok kontakt med Hedalm Anebyhus, og etter ni dager var kontrakten signert og planene var igangsatt.

Frankis er en husmodell som blir levert til fastpris. Det betyr ingen skjulte kostnader eller overraskelser. For Vladimir og familien var denne forutsigbarheten helt utslagsgivende for valg av hus. Nå står huset ferdig og familien gleder seg til å flytte inn. For Vladimir er det ingen tvil om hvilken leverandør han skal velge hvis de i fremtiden skal bygge nytt hus.

Fra 3. februar vil Hedalm Anebyhus kunne tilby hele 20 husmodeller til fastpris. – Vi vet at folk både leser nyheter og hører historier om byggeprosjekter som både går langt over tid og over budsjett. Dette ønsker vi i Hedalm Anebyhus å gjøre noe med. Siden innføringen av 3 nøkkelferdige boliger sommeren 2018 har suksessen og tilbakemeldingene fra denne boligserien gjort at vi fra 3. februar vil lansere hele 20 nøkkelferdig og prisgunstige modeller for våre kunder, sier Salgs- og Markedssjef Frank Johansen i Hedalm Anebyhus. Akkurat som Vladimir, vil alle våre kunder få en forutsigbarhet i hva huset vil koste når det står ferdig og hvor lang tid det vil ta å bygge det, avslutter Johansen.

Interessert i våre hus?

Last ned vår huskatalog, og finn ditt fremtidige hjem.

Huskatalog

Relaterte artikler

Kontaktopplysninger

Har du tomt?

Ved å sende inn skjemaet godtar jeg at Hedalm Anebyhus lagrer mine personopplysninger, slik at de kan svare på min henvendelse.

Ønsker du mer informasjon om hvordan vi håndterer personopplysninger og hvordan data lagres, les vår Personvernerklæring.