fbpx
Forside / Aktuelt / Hos oss får du ferdighus til fastpris!

Hos oss får du ferdighus til fastpris!

Nyheter
21. februar 2020

Hvis du har tenkt å bygge deg et nytt hus, har du helt sikkert oppdaget at det er vanskelig å finne ut hvor mye et hus faktisk koster. Det finnes ofte ikke prislister som forteller deg svart på hvitt hva det kommer til å koste. Og får du en prisliste, er den i beste fall veiledende.

Grunnen er at du som regel kan gjøre mange endringer, selv om du velger et ferdighus. Alle endringer påvirker prisen og det er nær sagt umulig å prise inn alle mulige endringer og tilvalg ulike kunder kan komme til å gjøre.

Men verden endrer seg stadig, og hos Hedalm Anebyhus tilbyr vi nå hus til fastpris. Vi lanserer faktisk hele 15 nøkkelferdige og prisgunstige boligmodeller som gjør at du kan få et nytt ferdighus uten å være bekymret for at budsjettet sprekker. Vi gir deg prisen på forhånd – ferdig snakket.

De ulike modellene spenner over et vidt spekter av arkitektur og størrelse. Noen er ute etter et moderne ferdighus, mens andre vil ha en klassisk eller herskapelig modell. Enkelte trenger mange soverom, mens andre heller prioriterer større fellesarealer. Uansett hva du ser etter har vi en bolig som passer for deg.

Hva betyr fastpris for meg?

Våre fastprisboliger leveres som en ferdig pakke der vi har gjort standardvalg for gulv, kjøkken, farger på veggene, fliser og dører for å nevne noe. Det er nettopp derfor vi kan gi deg en fastpris på forhånd.

Med over 50 års erfaring i bransjen vet vi imidlertid godt at mange vil gjøre enkelte endringer på huset de skal bygge. Så selv om vi har gjort standardvalg, er det ikke nødvendigvis slik at du må gå for dem.

Vi har nemlig utarbeidet et sett med tilvalg for hver av fastprisboligene. Velger du noen av disse kommer det til å påvirke prisen, men vi kan vi fortelle deg hva ekstrakostnaden blir uten å blunke. Faktisk trenger du ikke ta kontakt med oss en gang – det er bare å lese i prospektet for de ulike boligene.

Velger du for eksempel å bytte standardgulvet i fastprisboligen Aksess til en lys eikeparkett med fasede kanter kommer det til å koste deg 62 500,- ekstra. Slik fungerer det for alle rom og overflater i hele huset, så du trenger bare å finne frem kalkulatoren og gjøre regnestykket selv. Enklere blir det trolig ikke å bygge seg ny bolig – på mange måter kan sammenliknes med måten du kjøper deg ny bil på.

Interiørmaling, farger og tilvalgsmuligheter er satt sammen og valgt ut av Linda Helmin, som står bak bloggen Hviit.no. I arbeidet har hun lagt stor vekt på at alle valg og produkter skal stå i stil med husets personlighet. Uansett om du velger huset med standardprodukter eller gjør endringer.

Selv om du kan gjøre mye av arbeidet med å sjekke priser osv. fra din egen stue, er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med en av våre boligkonsulenter. Vi er lokale, kjenner ditt område godt og er aldri langt unna for en prat.

Interessert i våre hus?

Last ned vår huskatalog, og finn ditt fremtidige hjem.

Huskatalog

Relaterte artikler

Kontaktopplysninger

Har du tomt?

Ved å sende inn skjemaet godtar jeg at Hedalm Anebyhus lagrer mine personopplysninger, slik at de kan svare på min henvendelse.

Ønsker du mer informasjon om hvordan vi håndterer personopplysninger og hvordan data lagres, les vår Personvernerklæring.