Godt salg for Hedalm Anebyhus

18 des 2018  /  Hedalm Anebyhus

Hedalm Anebyhus AS har gjort betydelige endringer og tiltak for å modernisere selskapet og øke konkurransekraften, og uttellingen av tiltakene begynner å gi resultater. Økningen i salget er på hele 73 prosent sammenliknet med samme tid i fjor. 

– Vi har gjennomført en krevende omstillings- og fornyingsprosess i bedriften. Det er gledelig å nå se resultatene av de langsiktige strategiske grepene eierskapet og ledelsen har tatt. Hedalm Anebyhus viser en meget god utvikling i et marked som blir stadig tøffere. Vi har motiverte og kunnskapsrike medarbeidere og vi har lykkes veldig godt med salget i år. Det er gledelig og all honnør til samtlige ansatte, forteller daglig leder Stian Sandermoen.

Tom Atle Nysveen har jobbet i Hedalm Anebyhus i over ti år og sier at salgsutviklingen selskapet har hatt siste året har han aldri opplevd maken til.

– Utsiktene for 2019 ser veldig gode ut, uttaler Nysveen.

Roar Danielsen forteller at det er en hektisk avslutning på 2018 og ser med glede på utviklingen som har vært siste året. Dette trygger våre arbeidsplasser og viser at vi har produkter som kan konkurrere med hvem som helst i dagens tøffe marked, og det er gledelig å se, sier Danielsen.

– Hedalm Anebyhus har posisjonert seg godt med riktig produkter, god markedsføring og motiverte og kunnskapsrike medarbeidere. Det er gjennomført vesentlige kostnadsbesparelser og effektiviteten i produksjonen er bra, så alt ligger til rette for gode resultater for selskapet i 2019, sier styreleder Werner Isaksen.

  bygg.no

 
    Ved å sende inn skjemaet godtar jeg at Hedalm Anebyhus lagrer mine personopplysninger, slik at de kan sende meg løpende informasjon på e-post.