fbpx
Forside / Aktuelt / Gode tips til deg som skal innrede garasje

Gode tips til deg som skal innrede garasje

Inspirasjon
1. februar 2019

I garasjen oppstår det fort en konflikt mellom å ha plass til bilen og diverse hagemaskiner, dekk, verktøy osv. De færreste kan skryte på seg å ha for mye bodplass – da er det veldig fristende å ta garasjen i bruk.

Skal du få plass til begge deler må du tenke litt smart. Et viktig stikkord er å utnytte veggplassen maksimalt.

Det finnes mange produkter og løsninger for garasjeinnredning som kan hjelpe deg med å utnytte veggplassen, og her er noen eksempler:

  • Verktøytavler med kroker. De er svært fleksible og du kan utvide med flere tavler ved behov.
  • Skaff deg et vegghengt dekkstativ eller solide kroker du kan henge dekkene på
  • Hageredskaper, sykler osv kan henges på enkeltkroker du skrur fast i veggen. Eller du kan investere i et dedikert system som gir deg fleksibilitet til å flytte på krokene etter sesong og behov.

I tillegg bør du prøve å få plass til et par hyller, reoler eller skap når du skal innrede garasjen. Her kan du oppbevare ting som ikke lar seg henge på veggen, typisk verktøykofferter, bensinkanner, malingsspann osv.

Skap med dører gir et enhetlig utrykk og et ryddig interiør i garasjen – det kan være noe å tenke på.

Har du plass til det, kan du for eksempel sette opp en rekke med lave skap og legge en benkeplate oppå. Da har du plutselig også fått deg en arbeidsbenk. Om du ikke har plass til en fast arbeidsbenk finnes det også sammenleggbare arbeidsbenker.

For både hyller, reoler og skap finnes det et stort utvalg av produkter spesifikt ment for garasjeinnredning, men det er også mange som velger å bruke kjøkkeninnredning eller liknende.

Fordelen med å velge spesialprodukter er at de som regel er laget for å tåle mye vekt, mekaniske påkjenninger, samt fukt og søl fra kjemikalier.

Husk at det også kan være plass å hente under taket. Ved å feste solide kroker eller vinkler høyt på veggen eller i selve taket kan du får eksempel få plass til å oppbevare lange planker, ski osv. Pass bare på at løsningen du velger ikke kommer i konflikt med åpning av garasjeporten.

 

Interessert i våre hus?

Last ned vår huskatalog, og finn ditt fremtidige hjem.

Huskatalog

Relaterte artikler

Kontaktopplysninger

Har du tomt?

Ved å sende inn skjemaet godtar jeg at Hedalm Anebyhus lagrer mine personopplysninger, slik at de kan svare på min henvendelse.

Ønsker du mer informasjon om hvordan vi håndterer personopplysninger og hvordan data lagres, les vår Personvernerklæring.