fbpx
Forside / Aktuelt / Går du med en hyttedrøm?

Går du med en hyttedrøm?

Nyheter
3. mars 2021

Nå kan du ved hjelp av Hedalm Anebyhus realisere hyttedrømmen! I Rondane, like ved Atnsjøen bygger vi nå flotte hytter i spektakulær natur.

Rondeveien hyttefelt ligger like ved Atnsjøen og har utsikt mot fantastiske Rondane. Nasjonalparken Rondane er et populært turområde med sine bratte topper, frodige daler og unike landskap. Området har et godt utviklet stinett med betjente- og selvbetjente hytter og spektakulære toppturer. Her kan du nyte naturen til alle årstider!

Kontakt oss for mer informasjon

Hyttene leveres innflyttingsklare og er inkludert støpt såle, isolert støpt plate på mark, med varmefolie/varmekabler samt hvitevarer.

  • Det er helårsvei, flott utsikt og gode solforhold
  • Tomtene ligger på ca 780 moh
  • Alle hyttene vil få innlagt vann og strøm
  • Hyttene leveres innflyttingsklare
  • Bruksarealet er på 60,1 m2, og inneholder entre, innvendig bod, åpen stue/kjøkken løsning, 1 bad og 2 soverom og hems. Balkong med takoverbygg på 6 m2
  • Hyttene vil stå klare for bruk etter nærmere avtale

Tomt kjøpes av Atnsjø Utvikling AS.

Illustrasjon: Det vil kunne forekomme avvik mellom illustrasjon og leveranse

Utforsk Rondane

I området rundt Atnsjøen finnes det utallige turmuligheter, både til fots, ved hjelp av ski, sykkel eller kano. DNT har 31 ruter med utgangspunkt i området. Rutene går til kjente hytter som Bjørnhollia, Rondvassbu og topper som Rondeslottet på over 2000 meter. I området vil du finne turer som passer deg, både sommer som vinter.

Det naturlige stoppestedet – Atnasjø Kafé

Like ved Rondeveien hyttefelt ligger Atnasjø Kafé. Kari Øvergaard startet med servering av kaffe og kaker til slåttekarer i 1950. Den drives fortsatt etter det samme konseptet med kaker, kaffe og forfriskninger til turister og gjennomreisende. Det er også buffet med innslag av lokalt viltkjøtt på hovedmenyen.

Mange av de besøkende ønsker også å oppleve Rondane til fots for naturopplevelser, fiske eller jakt. Foruten kafedrift kan kafeen være behjelpelig med hytte- og båtutleie, hytteservice for de omliggende hytter, snøscooterkjøring samt kurs og guidevirksomhet.

 

Kjøreavstand øst

Lillehammer: 1 t 40 min
Hamar: 2 t 20 min
Gardermoen: 3 t 10 min
Oslo: 3 t 45 min

Kjøreavstand nord

Oppdal: 1 t 35 min
Trondheim: 3 t 20 min

 

Attraksjoner i nærheten

Nasjonal turistveg Rondane er en av 18 utvalgte veistrekninger i Norge. Den går fra Muen på Venabygdsfjellet til Folldal. Underveis på ruten er det mange flotte stoppesteder.

Sollia kirke

Tømmerkirken i Sollia er en av landets vakreste og best bevarte barokkirker. Den sto ferdig i 1738 ved hjelp av tømmer, stein og innsats fra lokalbefolkningen.

Atnbrufossen

Vannbruksmuseet representerer den gamle byggeskikken i tømmer, mens det nye Fossehuset viser moderne bruk av tre som byggemateriale. Museet består av turbinhus, saghus, badstue, tørkehus, tømmerfløtningsanlegg, smie og et lite kraftverk.

Sohlbergplassen

Ikke langt fra hyttefeltet ligger kanskje Norges fineste rasteplass, Sohlbergplassen. Ved rasteplassen er det bygd en utsiktplattform som nærmest svever i terrenget og har flott utsikt mot Rondane og Atnsjøen.

 

Last ned prospekt for leveransebeskrivelser

Se finn.no annonse for mer informasjon og pris

 

Interessert? Ta kontakt med:

Tore Reite Larsen // 91 31 01 65

tore.reite.larsen@hedalm-anebyhus.no

 

Salg av tomter/Grunneier:

Per Wold // Atnsjø Utvikling AS

95 80 01 04 // per-w2@online.no

 

Illustrasjon: Det vil kunne forekomme avvik mellom illustrasjon og leveranse

Illustrasjon: Det vil kunne forekomme avvik mellom illustrasjon og leveranse

Illustrasjon: Det vil kunne forekomme avvik mellom illustrasjon og leveranse

Foto: Øistein Rune Hansen

Foto: Øistein Rune Hansen

Interessert i våre hus?

Last ned vår huskatalog, og finn ditt fremtidige hjem.

Huskatalog

Relaterte artikler

Kontaktopplysninger

Har du tomt?

Ved å sende inn skjemaet godtar jeg at Hedalm Anebyhus lagrer mine personopplysninger, slik at de kan svare på min henvendelse.

Ønsker du mer informasjon om hvordan vi håndterer personopplysninger og hvordan data lagres, les vår Personvernerklæring.