fbpx
Forside / Aktuelt / TAKSTEIN FRA BENDERS

TAKSTEIN FRA BENDERS

Nyheter
25. april 2017

Benders er en av Nordens største leverandører av produkter i naturstein, betong og tegl. De leverer takstein i mange kombinasjoner av overflater og farger, noe som gir deg muligheten til å skape ditt personlige tak.

Takstein er ikke bare beskyttelse mot vær og vind. Det forskjønner ditt hjem, løfter helhetsinntrykket og gir huset en femte fasade.

Betongtakstein har blitt laget siden 1920-tallet, og i de siste 50 årene har betong vært det dominerende materialet i Norden. Et tak med betongtakstein, som de fra Benders, har en lang levetid. Akkurat hvor lenge betongtakstein varer er det vanskelig å svare på, og avhenger mye av hvordan du vedlikeholder det. Men vi vet at de andre materialene som blir brukt på taket, som papp og lekter pleier å gi tapt lenge før taksteinen.

 

Takstein

 

Benders og Hedalm Anebyhus

 

Det er avgjørende for Hedalm Anebyhus at våre samarbeidspartnere yter en særdeles god service og leverer høy kvalitet, både til oss og til våre kunder. Som en av de ledende aktørene på markedet – og med 50 års erfaring – gir Benders en trygghet som verdsettes av mange.

Deres kunderelasjoner er basert på en langsiktig satsing hvor bransjekunnskap, erfaring og personlig service er høyt verdsatt. Benders kombinerer erfaring og kompetanse, med nysgjerrighet om nye trender, og for å utvikle seg sammen med sine kunder. På denne måten skaper de morgendagens beste produkter i sitt område, og bidra til ett bærekraftig miljø der folk bor, lever, arbeider og sosialiserer.

Deres fremgangsmåte er drevet av en filosofi som takler de problemer som oppstår, for således å lage varige forbedringer. De setter pris på en visjon om å kontinuerlig forbedre sine produkter, teknologi og ansatte til å styrke merket Benders.

 

Interessert i våre hus?

Last ned vår huskatalog, og finn ditt fremtidige hjem.

Huskatalog

Relaterte artikler

Kontaktopplysninger

Har du tomt?

Ved å sende inn skjemaet godtar jeg at Hedalm Anebyhus lagrer mine personopplysninger, slik at de kan svare på min henvendelse.

Ønsker du mer informasjon om hvordan vi håndterer personopplysninger og hvordan data lagres, les vår Personvernerklæring.