fbpx
Forside / Aktuelt / Kjøkken fra AUBO

Kjøkken fra AUBO

Nyheter
31. august 2017

AUBO Kjøkken & Bad har gjennom tre tiår levert danske kvalitetskjøkken med høy kvalitet, gjennomtenkt design og fornuftige priser. Det er ikke uten grunn at stadig flere lar valget falle på familiebedriften AUBO når drømmen om nytt kjøkken skal oppfylles. Med kjøkken, bad, vaskerom og garderobe i alle prisklasser, og med et stort utvalg av elementer, gir AUBO deg alt fra store luksusløsninger som binder hele huset sammen til små prisbevisste forbedringer. Ingenting er for stort og ingenting for lite. Det skal passe bare for deg – en skreddersydd løsning for deg og ditt nye hus.

AUBO leverer kjøkken i alle stilarter, størrelser og prisklasser. Med over 30 ulike innredninger å velge mellom finnes det en løsning for de fleste smaker og prisnivå. Ta en titt på de mange valgene på AUBOs egne nettsider her.

Optimera/Montér er forhandler for AUBO Kjøkken & Bad i Norge, og hjelper deg med å finne akkurat den løsningen som er riktig for deg. Med 160 utsalgssteder og 19 kjøkkensentere er Optimera/Montér Norges største aktør innen salg og distribusjon av byggevarer, trelast og interiør. Her går du sammen med en konsulent gjennom ønsker og krav til ditt nye kjøkken før du får det tegnet ut i 3D. Dermed ser du nøyaktig hvordan det hele kommer til å se ut før du bestiller ditt nye drømmekjøkken.

Hedalm Anebyhus og AUBO Kjøkkenløsninger
For Hedalm Anebyhus er kvalitet selve bærebjelken i vår virksomhet. Derfor er det spesielt viktig for oss at alle våre leverandører leverer på kvalitet i alle ledd. Hedalm Anebyhus og AUBO Kjøkken & Bad er begge skandinaviske kvalitetsleverandører som gjennom flere tiår har stått sterkt i et marked i økt konkurranse og med store svingninger. Med AUBO Kjøkken & Bad føler vi oss trygge på at du får en god opplevelse og skreddersydde løsninger i høy kvalitet som passer akkurat for deg.

Kjøkkenet er tross alt husets hjerte og sosiale samlingsplass. Et kjøkken i dag er mer enn en tilberedningsplass og skal romme mange funksjoner. Her skal det være plass til både gourmetkokken, helgefrokosten, leksehjelpen og matpakkesmøringen.

Interessert i våre hus?

Last ned vår huskatalog, og finn ditt fremtidige hjem.

Huskatalog

Relaterte artikler

Kontaktopplysninger

Har du tomt?

Ved å sende inn skjemaet godtar jeg at Hedalm Anebyhus lagrer mine personopplysninger, slik at de kan svare på min henvendelse.

Ønsker du mer informasjon om hvordan vi håndterer personopplysninger og hvordan data lagres, les vår Personvernerklæring.