25 % rabatt på kjøkken fra AUBO - bestill innen 30. september | Hedalm-Anebyhus

25 % rabatt på kjøkken fra AUBO – bestill innen 30. september

Vi feirer vårt 50-årsjubileum med ekstra gode tilbud ved bestilling av hus. Sammen med AUBO Kjøkken & Bad har vi nå en kampanje som gir deg 25 % rabatt på kjøkken fra den danske kvalitetsleverandøren. I tillegg trekker vi to heldige vinnere av et gavekort fra AUBO til en verdi av 100.000 kroner blant alle som signerer kontrakt på bolig i løpet av september!

AUBO Kjøkken & Bad har gjennom tre tiår levert danske kvalitetskjøkken med høy kvalitet, gjennomtenkt design og fornuftige priser. Det er ikke uten grunn at stadig flere lar valget falle på familiebedriften AUBO når drømmen om nytt kjøkken skal oppfylles. Med kjøkken, bad, vaskerom og garderobe i alle prisklasser, og med et stort utvalg av elementer, gir AUBO deg alt fra store luksusløsninger som binder hele huset sammen til små prisbevisste forbedringer. Ingenting er for stort og ingenting for lite. Det skal passe bare for deg – en skreddersydd løsning for deg og ditt nye hus.

AUBO leverer kjøkken i alle stilarter, størrelser og prisklasser. Med over 30 ulike innredninger å velge mellom finnes det en løsning for de fleste smaker og prisnivå. Ta en titt på de mange valgene på AUBOs egne nettsider her.

Optimera/Montér er forhandler for AUBO Kjøkken & Bad i Norge, og hjelper deg med å finne akkurat den løsningen som er riktig for deg. Med 160 utsalgssteder og 19 kjøkkensentere er Optimera/Montér Norges største aktør innen salg og distribusjon av byggevarer, trelast og interiør. Her går du sammen med en konsulent gjennom ønsker og krav til ditt nye kjøkken før du får det tegnet ut i 3D. Dermed ser du nøyaktig hvordan det hele kommer til å se ut før du bestiller ditt nye drømmekjøkken.

Hedalm Anebyhus og AUBO Kjøkkenløsninger
For Hedalm Anebyhus er kvalitet selve bærebjelken i vår virksomhet. Derfor er det spesielt viktig for oss at alle våre leverandører leverer på kvalitet i alle ledd. Hedalm Anebyhus og AUBO Kjøkken & Bad er begge skandinaviske kvalitetsleverandører som gjennom flere tiår har stått sterkt i et marked i økt konkurranse og med store svingninger. Med AUBO Kjøkken & Bad føler vi oss trygge på at du får en god opplevelse og skreddersydde løsninger i høy kvalitet som passer akkurat for deg.

Kjøkkenet er tross alt husets hjerte og sosiale samlingsplass. Et kjøkken i dag er mer enn en tilberedningsplass og skal romme mange funksjoner. Her skal det være plass til både gourmetkokken, helgefrokosten, leksehjelpen og matpakkesmøringen.

Betingelser for kampanjen:

Alle som bestiller kjøkken fra AUBO til sitt nye Hedalm Aneby-hus i løpet av september 2017 får -25 % rabatt på sin bestilling. Rabatten gjelder for AUBO sitt sortiment av kjøkken og benkeplater, men omfatter ikke hvitevarer, ventilasjonsprodukter, andre byggevarer, montering eller frakt. Besøk et av Optimera/Montér sine 19 kjøkkensentere, og vi hjelper deg å finne et AUBO-kjøkken som dekker dine behov. Du kan også booke et kostnadsfritt kjøkkenmøte ved å klikke her.  Husk å gi beskjed om at du er kunde av Hedalm Anebyhus for å få rabatten.

Vi trekker også to heldige vinnere av et gavekort på kjøkken fra AUBO, til en verdi av kr 100.000,- blant alle som signerer kontrakt på bolig med Hedalm Anebyhus i løpet av september 2017. Premien kan kun brukes til kjøkkenet som følger med huset. Hedalm Anebyhus og AUBO forbeholder seg retten til å offentligjøre vinnere på sine Facebook- og nettsider.