fbpx
Forside / Aktuelt / 5 fordeler ved å velge ferdighus

5 fordeler ved å velge ferdighus

Inspirasjon
31. mai 2018

Fordeler ved å bygge hus

En bolig er ikke bare en bolig – du skal også skape et hjem. Mange hus på markedet er både sjarmerende og praktiske, men mangler kanskje akkurat det du ønsker deg for å gjøre det til din drømmebolig. Når du først har bestemt deg for å bygge nytt, er det mange valg som skal tas.

Ved å velge et ferdighus får du både personlig preg og høy standard med en kostnadseffektiv løsning. Med mulighet for individuelle tilpasninger får du dessuten noe helt nytt som er skapt bare for deg, levert av en trygg leverandør med mange års erfaring.

Her gir vi deg 5 gode grunner til å velge ferdighus fra Hedalm Anebyhus:

1. Ferdighus er et trygt valg: Du vet hva du får
Velger du et ferdighus fra Hedalm Anebyhus følger vi deg gjennom hele byggeprosessen fra første møte til nøkkelen kan settes i døra. Vi er opptatt av å kunne levere din drømmebolig til avtalt tid og pris, uten ubehagelige overraskelser underveis. Alle som bygger hus med oss får egen fast byggeleder med byggfaglig utdannelse og kompetanse.

2. Høy standard med nytt hus
Det er mange fordeler med nye hus, med både arealeffektive løsninger og moderne standard. Et hus skal romme et hjem, et sted å bo. Våre ferdighus har godt utarbeidede løsninger skapt for å leve i.

3. Personlig preg med individuell tilpasning
Et ferdighus er ikke bare et ferdighus. Mange tenker kanskje at man må engasjere en dyr arkitekt for å få et hus med personlig preg, men det er ikke nødvendigvis riktig. Alle våre hus har store muligheter for individuell tilpasning, slik at huset blir akkurat slik du ønsker deg. Bestill boligkatalogen vår og la deg inspirere!

4. Tids- og kostnadseffektivt
Et ferdighus har alle fordelene til et helt nytt hus, bygget med en kostnadseffektiv løsning. Hedalm Anebyhus er norskproduserte hus av god kvalitet laget av ferdige elementer. Byggeprosessen er dessuten kortere når alle elementene leveres på samme tid og fra samme leverandør. Slik blir det både billigere og raskere.

5. Få hjelp med alt det administrative
Tegninger, søknader, forskrifter og byggelover… Når du bygger et ferdighus fra Hedalm Anebyhus får du hjelp med alt det administrative. Slik kan du ta blikket opp fra søknadsskjemaer og heller konsentrere deg om alt det andre som gjør et hus til et hjem.

Hedalm Anebyhus produserer sine hus i egen fabrikk på Hamar, med forankring i norske byggetradisjoner. Vi leverer arkitekttegnede kvalitetshus og følger deg gjennom hele byggeprosessen. Hedalm Anebyhus har et stort utvalg av klassiske, moderne og funksjonelle ferdighus, med mulighet for individuell tilpasning. Se våre ferdighus her, eller bestill vår boligkatalog.

kjøpe ferdighus gode grunner

 

 

Interessert i våre hus?

Last ned vår huskatalog, og finn ditt fremtidige hjem.

Huskatalog

Relaterte artikler

Kontaktopplysninger

Har du tomt?

Ved å sende inn skjemaet godtar jeg at Hedalm Anebyhus lagrer mine personopplysninger, slik at de kan svare på min henvendelse.

Ønsker du mer informasjon om hvordan vi håndterer personopplysninger og hvordan data lagres, les vår Personvernerklæring.