fbpx
Løvis Mini

NYHET fra Hedalm Anebyhus!

Med Løvis Mini har vi komprimert suksessmodellen Løvis og resultatet er en arealeffektiv og miljøvennlig enebolig til under 2 millioner.

Her får du 2 soverom, romslig bad på over 5kvm, sportsbod med innvendig tilgang og åpen stue/kjøkkenløsning.

Parkett på gulv i tørre oppholdsrom.
Flislagt entre og våtrom.
Pipe og peisovn.
Inkl komplett innvendig el-leveranse.
Inkl komplett rørleveranse.
Inkl kjøkken med hvitevarer og baderomsinnredning. Inkl. lyskilder innvendig og utvendig.

Kan tilpasses etter dine ønsker mot pristillegg. Tillegg for fraktkostnad må påregnes.

Stålebo

NYHET fra Hedalm Anebyhus!

Vi har gleden av å presentere en ny og arealeffektiv bolig. Stålebo er en enebolig med 2 soverom og alt på et plan. Innflyttingsklar leveranse over betongplate med ferdig behandlet ytterpanel.

Parkett på gulv i tørre oppholdsrom.

Flislagt entre og våtrom.
Pipe og peisovn.
Inkl komplett innvendig el-leveranse.
Inkl komplett rørleveranse.
Inkl kjøkken med hvitevarer og baderomsinnredning. Inkl. lyskilder innvendig og utvendig.

Carport og sportsbod er tilvalg. Pris på avbildet hus kr 1.998.000,-*.

BYA uten carport 65 m2, med carport 89 m2.
BRA uten carport 56 m2, med carport 79 m2.

Kan tilpasses etter dine ønsker mot pristillegg. Tillegg for fraktkostnad må påregnes.

Funkis

Stilren funkisbolig som både kan leveres på flat og skrå tomt

Funkis selges i all hovedsak som en tomannsbolig men kan også kjedes helt opp til 6 enheter. I første etasje kommer du inn i en romslig entre med direkte tilgang til bad/vaskerom. Stuen har åpen kjøkkenløsning og det er rikelig med plass til både spisebord og en koselig TV-krok. Sene sommerkvelder tilbringer du med familie og venner på terrassen med direkte utgang fra stuen.

Med hele 4 rom i overetasjen står du fritt til å benytte alle som soverom eller realisere drømmen om eget hobby/treningsrom.

Funkis er en husmodell du ikke kan endre/tilpasse. Slik holder vi kostnadene nede uten at det går på bekostning av kvaliteten. Alt er ferdig og huset leveres nøkkelferdig over støpt plate. Huset leveres med 2 strøk systembehandlet dekkende malt kledning. Tillegg for fraktkostnad må påregnes.

Apollis

Moderne og spennende 2-planshus med carport og stor balkong.

Et moderne hus med carport og utvendig sportsbod. Inngangen ligger i ly av carporten, og fører inn til et romslig entréparti hvor tre soverom og bad/vaskerom venter deg i første etasje. I andre etasje finner du en åpen stue med utgang til en stor balkong, som blir et fint uterom i forlengelse av stuen. I andre enden finner du kjøkken med plass til spisebord, samt WC og bod. Dette er et lyst og spennende hus for deg som ønsker et moderne hus med særpreg.

Apollis er en husmodell du ikke kan endre/tilpasse. Slik holder vi kostnadene nede uten at det går på bekostning av kvaliteten. Alt er ferdig og huset leveres nøkkelferdig over støpt plate. Huset leveres med 2 strøk systembehandlet dekkende malt kledning. Tillegg for fraktkostnad må påregnes.

Melbos

Meget innholdsrik bolig over to etasjer med store rom

Melbos har alle kvaliteter som familien leter etter. Den store og romslige stuen med åpen kjøkkenløsning gjør dette til selve hjertet i boligen. Her kan du slappe av foran peisen, invitere til filmkvelder eller arrangere store selskap. Overetasjen består av 3 store soverom og en veldig praktisk loftstue hvor barna kan få sin egen tv-stue.

Entreen er romslig og bygd for å takle hektiske hverdager. Sportsboden er stor nok til å romme at fra sportsutstyr til egen arbeids- og snekkerbenk.

Melbos er en husmodell du ikke kan endre/tilpasse. Slik holder vi kostnadene nede uten at det går på bekostning av kvaliteten. Alt er ferdig og huset leveres nøkkelferdig over støpt plate. Huset leveres med 2 strøk systembehandlet dekkende malt kledning. Tillegg for fraktkostnad må påregnes.

Alexis

Alexis er et boligkompleks bestående av hele 10 enheter. Leilighetene er arealeffektive med store og fine balkonger/terrasser. De fleste av leilighetene er 3-roms med store soverom og en praktisk åpen kjøkkenløsning.

Alexis er en flott prosjektbolig som ved riktig arealutnyttelse av tomt kan få plass til mange leiligheter. Tillegg for fraktkostnad må påregnes.

Lyris

Funksjonelt hus som passer både en stor og liten familie.

Lyris er et funksjonelt hus som passer fint til både en liten eller stor familie. Fra hallen har du direkte tilgang til både en romslig bod og bad/vaskerom. En stor vinkelstue med åpen kjøkkenløsning gjør dette til et hyggelig og sosialt rom hvor du kan dele mange hyggelige stunder med familie og venner.

Andre etasje er desidert barnas favoritt. Her finner vi 4 store soverom og en liten koselig loftsstue hvor barna kan ha med venner eller trekke seg litt tilbake fra foreldrene. Andre etasje har også et stort bad lett tilgjengelig for alle husets soverom.

Lyris leveres nøkkelferdig over støpt plate. Tillegg for fraktkostnad må påregnes.

Sverrebos

Praktisk og romslig 2-planshus med egen utleiedel
Sverrebos har alt du trenger, og litt til. Et stort hus over to etasjer med egen utleiedel i første etasje med egen separat inngang. Hovedhuset består av tre romslige soverom, to boder, to bad og en åpen og romslig stue/kjøkken løsning. Den koselige balkongen med utgang fra stuen gjør virkelig dette huset komplett.

Sverrebos er en husmodell du ikke kan endre/ tilpasse. Slik holder vi kostnadene nede uten at det går på bekostning av kvaliteten. Alt er ferdig og huset leveres nøkkelferdig på støpt plate. Huset leveres med 2 strøk systembehandlet dekkende malt kledning.

Sverrebos leveres nøkkelferdig over støpt plate. Tillegg for fraktkostnad må påregnes.

Løvis

Funksjonelt og praktisk enplanshus med stor stue og åpen kjøkkenløsning

Løvis er et veldig smart og praktisk hus hvor alle funksjoner er samlet på ett plan. I husets 95 kvadratmeter finner du tre soverom, bad, vaskerom, en stor stue med peis og en koselig åpen kjøkkenløsning med god plass til et stort spisebord.

Fra stuen er det enkel utgang til en koselig terrasse hvor det på varme dager kan inviteres til grillfester med venner og familie.

Løvis er en husmodell du ikke kan endre/tilpasse. Slik holder vi kostnadene nede uten at det går på bekostning av kvaliteten. Alt er ferdig og huset leveres nøkkelferdig på støpt plate. Huset leveres med 2 strøk systembehandlet dekkende malt kledning.

Løvis leveres nøkkelferdig over støpt plate. Tillegg for fraktkostnad må påregnes.

Reitebo

Tradisjonelt enplanshus med praktiske romløsninger

Det første som møter deg i entreen er en praktisk garderobeløsning for av- og påkledning. I gangen som følger er det lett tilgang til bad/vaskerom, sportsbod og tre soverom. Selve hjertet i boligen er naturligvis den luftige stuen med åpen kjøkkenløsning. Kjøkkenet er praktisk og har plass til både spisebord og kjøkkenøy.

Skulle det oppstå krangling rundt hvilken tv-kanal man ønsker å se på rommer boligen også et ekstra allrom/tv-stue får husfredens del.

Reitebo er en husmodell du ikke kan endre/tilpasse. Slik holder vi kostnadene nede uten at det går på bekostning av kvaliteten. Alt er ferdig og huset leveres nøkkelferdig på støpt plate. Huset leveres med 2 strøk systembehandlet dekkende malt kledning.

Reitebo leveres nøkkelferdig over støpt plate. Tillegg for fraktkostnad må påregnes.

Frankis

Familievennlig 2-planshus med stor vinkelstue og romslige soverom

Dette funksjonelle trehuset over to etasjer med meget god planløsning er perfekt for barnefamilier. Fra det overbygde inngangspartiet kommer du inn i en romslig hall med tilstøtende bad/vaskerom og en sportsbod som er praktisk for lagring av utstyr til den aktive familien.

I første etasje er det fokus på det sosiale hvor du finner stor stue i vinkel med åpen kjøkkenløsning. Opp trappen til andre etasje finner du en koselig loftstue, fire gode soverom og bad. Frankis kan også fåes med tre store soverom hvor det ene er med bod/walk-in-closet. Dette er et hyggelig og arealeffektivt hus.

Frankis er en husmodell du kan endre/tilpasse. Huset leveres nøkkelferdig på støpt plate med 2 strøk systembehandlet dekkende malt kledning. Tillegg for fraktkostnad må påregnes.

Utsikten

Et spennende hus over ett plan der de store panoramavinduene i front gir et nyskapende inntrykk og godt med lys til husets oppholdsrom. Stor og romslig entré inneholder adskilt wc, bad/vaskerom, bod og tilgang til husets 3 soverom, der det ene har tilgang til egen balkong.

Huset har en åpen stue- og kjøkkenløsning med naturlig adskilt kjøkkenkrok. Fra stua går døren ut til en stor balkong i vinkel der det kan skapes lune kroker for hyggelig utekos. Oppholdsrommets store vinduer gir rettferdighet til husets navn, Utsikten.

Utsikten leveres nøkkelferdig over støpt plate. Tillegg for fraktkostnad må påregnes.

Kontaktopplysninger

Har du tomt?

Ved å sende inn skjemaet godtar jeg at Hedalm Anebyhus lagrer mine personopplysninger, slik at de kan svare på min henvendelse.

Ønsker du mer informasjon om hvordan vi håndterer personopplysninger og hvordan data lagres, les vår Personvernerklæring.