fbpx
Stålebo

NYHET fra Hedalm Anebyhus!

Vi har gleden av å presentere en ny og arealeffektiv bolig. Stålebo er en enebolig med 2 soverom og alt på et plan. Innflyttingsklar leveranse over betongplate med ferdig behandlet ytterpanel.

Parkett på gulv i tørre oppholdsrom.

Flislagt entre og våtrom.
Pipe og peisovn.
Inkl komplett innvendig el-leveranse.
Inkl komplett rørleveranse.
Inkl kjøkken med hvitevarer og baderomsinnredning. Inkl. lyskilder innvendig og utvendig.

Carport og sportsbod er tilvalg. Pris på avbildet hus kr 1.998.000,-*.

BYA uten carport 65 m2, med carport 89 m2.
BRA uten carport 56 m2, med carport 79 m2.

Kan tilpasses etter dine ønsker mot pristillegg. Fraktkostnader kommer i tillegg.

Utsikten med underetasje

Et stort hus med spennende fasade der de store panoramavinduene i front gir et nyskapende inntrykk og godt med lys til husets oppholdsrom.

Husets hovedetasje ligger i 2. etasje og rommer en stor entré med separat wc, bad/vaskerom, 2 soverom og en åpen stue- og kjøkkenløsning med kjøkken i en naturlig adskilt vinkel. Fra stua går døren ut til en stor balkong i vinkel der det kan skapes lune kroker for hyggelig utekos. Det største soverommet har tilgang til egen balkong.

Underetasjen har det samme store oppholdsrommet med de spennende vinduene. Her er det også plassert et bad/vaskerom, ytterligere 2 soverom og innvendige boder. Sportsboden har adkomst fra både innsiden og utsiden av huset. Dette er et hus som passer for en aktiv familie med små og store barn. Boligen har flere adskilte soner for ulike aktiviteter og mulighet for mange gode uteplasser.

Utsikten m. underetasje leveres nøkkelferdig over støpt plate.

Utsikten

Et spennende hus over ett plan der de store panoramavinduene i front gir et nyskapende inntrykk og godt med lys til husets oppholdsrom. Stor og romslig entré inneholder adskilt wc, bad/vaskerom, bod og tilgang til husets 3 soverom, der det ene har tilgang til egen balkong.

Huset har en åpen stue- og kjøkkenløsning med naturlig adskilt kjøkkenkrok. Fra stua går døren ut til en stor balkong i vinkel der det kan skapes lune kroker for hyggelig utekos. Oppholdsrommets store vinduer gir rettferdighet til husets navn, Utsikten.

Utsikten leveres nøkkelferdig over støpt plate.

Aksess

Et moderne og stilfullt hus med 4 soverom.

Fra inngangspartiet har du direkte tilgang til utendørs sportsbod. Vel inne i entreen finner du vaskerom, praktisk separert fra resten av huset. Ellers i 1. etasje finner du husets 3 soverom, bad og romslig stue. Det ene soverommet har også egen bod som fort kan gjøres om til walk-in-closet.

I husets 2. etasje finner du hovedsoverommet som i tillegg til å ha utgang til balkong også har inngang til bad og egen walk-in-closet. I 2. etasje finner du også en stor åpen stue- og kjøkkenløsning med praktiske skyvedører ut til husets store balkong.

Aksess leveres nøkkelferdig over støpt plate.

Vario

Et karakteristisk hus på ett plan med mange variasjonsmuligheter.

Det første rommet i tilknytning til entreen er en praktisk sportsbod som også er kombinert vaskerom. En åpen stue- og kjøkkenløsning med store, høye vinduer gir mye god lys. Hovedsoverommet er spesielt stort og har tilgang til eget bad med plass til badekar. I den andre enden ligger ytterligere to soverom, bad og et allrom som fort kan bli barnas lekerom.

Flere utgangsdører gir mulighet til å skape flere hyggelige uterom, hvorav hovedterrassen utenfor stue er delvis overbygget. Dette er et spennende hus for enslige, par eller små familier som ønsker tilpassede løsninger og et moderne og lyst uttrykk.

Vario leveres nøkkelferdig over støpt plate.

Castor

Et spennende hus med en form som viderefører funksjonalismens klare linjer.

Store vinduer gir huset et luftig uttrykk. Et lite overbygd inngangsparti tar deg inn til en romslig TV-stue med adkomst til bad og 3 soverom, der det ene har walk-in-closet. 2. etasje har en stor åpen stue- og kjøkkenløsning med utgang til en balkong i vinkel. Soverommet oppe kan enkelt forlenge dagens stue eller gjøres om til kontor eller bibliotek dersom det er behov for det.

Husets inndeling er en god løsning for barnefamilier med sovedel med TV-stue eller lekerom i husets 1. etasje og oppholdsrom og kjøkken i 2. etasje.

Castor leveres nøkkelferdig over støpt plate.

Alpha

Et stort hus med spennende form med mulighet for utleieleilighet.
Underetasjen består av en entre, stue, bod, vaskerom, bad og 3 av husets totalt 5 soverom. Det er også en egen del av første etasje som kan benyttes som utleieleilighet.

Trappen ligger like innenfor entreen og fører opp til et romslig allrom med åpen stue- og kjøkkenløsning der kjøkkenet ligger i vinkel skjermet fra sofa- og stueområdet. Sentrert mellom stue og kjøkken er det plassert et ildsted som varme og lun stemning, samtidig som det gir et naturlig skille til den åpne løsningens to funksjoner. Etasjen inneholder også gjestetoalett og innebod. Soverommet i 2. etasje har walk-in-closet med videre tilknytning til eget bad. Dette er et stort og praktisk hus for storfamilien med mulighet for flere aktiviteter og rom for alenetid.

Alpha leveres nøkkelferdig over støpt plate.

Kontaktopplysninger

Har du tomt?

Ved å sende inn skjemaet godtar jeg at Hedalm Anebyhus lagrer mine personopplysninger, slik at de kan svare på min henvendelse.

Ønsker du mer informasjon om hvordan vi håndterer personopplysninger og hvordan data lagres, les vår Personvernerklæring.